CHP'li başkanın avukat oğlu ofisinde ölü bulundu

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin'in avukat oğlu Hüseyin Keskin, ofisinde ölü bulundu.

GİRİŞ 05.04.2024 10:59 GÜNCELLEME 05.04.2024 12:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Merkez Kocasinan ilçesi Barbaros Mahallesi Oymak Caddesi'ndeki Sümer Hukuk Plaza'da silah sesi duyan vatandaşlar, durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin'in avukat oğlu Hüseyin Keskin'i (32) ofisinde ölü buldu.

İNTİHAR ETTİĞİ DEĞERLENDİRİLİYOR

Olay yerine CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç de gelerek bilgi aldı. Kayseri Barosu avukatlarından Keskin'in cesedi, savcılık incelemesinin ardından otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Keskin'in tabancayla intihar ettiği değerlendiriliyor. 

KAYNAK: AA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 1
  • Doğrucu 3 hafta önce Şikayet Et
    chpkklılara üzülmek!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yüzsüzlüğün bu kadarı: DEM Parti'den skandal çağrı!
İsrail'den ABD'ye 'UCM' tehdidi: Filistin'i cezalandırırız