Marmaris’te bir işçinin öldüğü iş kazasında 4 gözaltı

Marmaris'e bağlı İçmeler mahallesinde meydana gelen ve bir işçinin olay yerinde hayatını kaybettiği bir işçinin de yaralandığı inşaat kazasında şantiye şefi, yüklenici firma yetkilisinin de aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.

Marmaris’te bir işçinin öldüğü iş kazasında 4 gözaltı
Marmaris’te bir işçinin öldüğü iş kazasında 4 gözaltı
GİRİŞ 18.04.2024 14:03 GÜNCELLEME 18.04.2024 14:03

Muğla'nın Marmaris ilçesine 11 kilometre mesafedeki İçmeler Mahallesi'nin girişinde özel bir kuruma ait sosyal tesis otel inşaat alanında dün akşam saatlerinde şiddetli rüzgarın etkisi ile çelik kalıp iki işçinin üzerine düşmüştü.

Yaşanan kazada, İsmail Tepebaşı isimli işçi olay yerinde hayatını kaybederken, Y.G isimli işçi de yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

Emniyet güçleri olayın ardından şantiye şefi, yüklenici firma sorumlusu ve inşaat alanından sorumlu iki kişiyi Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile gözaltına aldı.

Marmaris Kaymakamlığı Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı iş kazası ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken inşaat alanında iki iş güvenliği uzmanı görevlendirilerek olay yeri incelemeye alındı.

Bilirkişi olarak incelemelerine başlayan iş güvenliği uzmanlarının rapor sonuçlarının beklendiği belirtildi.

Gözaltı süreçleri devam eden 4 kişinin sorgularının devam ettiği ve bilirkişi raporunun ardından mahkemeye sevk edileceği bilgisi edinildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Galatasaray'da gönderilecek yabancılar belli oldu!
Hiçbirinin haberi yok! Gençlere 'önden kredi'