Şanlıurfa’da bir çocuk parktaki ağacı yakmaya kalkıştı

Şanlıurfa’da millet bahçesinde palmiye ağacını çakmakla yakmaya çalışan çocuk, görevliler tarafından engellendi. Ağaçtaki küçük çaplı yangın ise çevredekiler tarafından suya söndürüldü.

Şanlıurfa’da bir çocuk parktaki ağacı yakmaya kalkıştı
Şanlıurfa’da bir çocuk parktaki ağacı yakmaya kalkıştı
GİRİŞ 22.04.2024 17:00 GÜNCELLEME 22.04.2024 17:00

Eyyübiye Mahallesi’ndeki millet bahçesinde 14 yaşlarındaki bir çocuk cebinden çıkardığı çakmakla palmiye ağacını ateşe verdi. Ağaçtan çıkan dumanları gören park görevlisi, çocuğu yakaladı. Görevli daha sonra yardım istediği çevredekilerle birlikte müdahale edip alevleri söndürdü. Vatandaşların tepki gösterdiği çocuk, bölgeden uzaklaştı. Yaşananlar ise parktakiler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. 

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail Savunma Bakanı, karşılıklı esir takası mutabakat taslağını destekledi iddiası
Bakan Hakan Fidan'dan son dakika Gazze açıklaması: Bu son savaş olmayacak!