Otomobilin çarptığı motosikletin sürücüsü Ömer Faruk kurtarılamadı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde otomobilin çarptığı motosikletin sürücüsü Ömer Faruk Çelik (22), 9 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Otomobilin çarptığı motosikletin sürücüsü Ömer Faruk kurtarılamadı
Otomobilin çarptığı motosikletin sürücüsü Ömer Faruk kurtarılamadı
GİRİŞ 10.07.2025 15:47 GÜNCELLEME 10.07.2025 15:47

Kaza, 1 Temmuz'da Nizip ilçesi Lise Caddesi'nde meydana geldi. Cumhur Akın yönetimindeki 27 ACS 196 plakalı otomobil, önünde ilerleyen Ömer Faruk Çelik'in kullandığı 27 AZD 243 plakalı motosiklete çarptı.

Devrilen motosikletten yola savrularak ağır yaralanan Ömer Faruk Çelik, Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ardından Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Çelik, 9 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından Çelik'in cenazesi, yakınlarına teslim edildi.

Kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

KAYNAK: İHA
Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
14 Milyon Euro maaş talebi var! Menajerler Franck Kessie'yi Süper Lig'e getirmek istiyor
Dünya tarihindeki en ölümcül tsunamiler açıklandı: 260 bin can kaybı