Arı sokması sonrası şoka giren çiftçi, hayatını kaybetti!

Aydın'da 50 yaşındaki çiftçi Ali Tarımcı, arı sokması sonucu alerjik şok geçirdi. Fenalaştıktan sonra hastaneye kaldırılan Tarım, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Arı sokması sonrası şoka giren çiftçi, hayatını kaybetti!
Arı sokması sonrası şoka giren çiftçi, hayatını kaybetti!
GİRİŞ 10.09.2025 10:37 GÜNCELLEME 10.09.2025 10:37

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde arı sokması sonucu fenalaşan ve alerjisi olduğu öğrenilen çiftçi Ali Tarımcı (50), kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

DHA'nın haberine göre olay, saat 15.00 sıralarında sanayi sitesinde meydana geldi. Çiftçilik yaptığı öğrenilen Ali Tarımcı, iş için gittiği sanayi sitesinde arı tarafından sokuldu.

Arı sokmasına alerjisi olduğu öğrenilen Tarımcı, kısa sürede fenalaştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesinin ardından Koçarlı Sağlık Merkezi’ne kaldırılan Tarımcı, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Ali Tarımcı’nın cenazesinin yarın öğle namazına müteakip Yeni Cami’den kaldırılarak Koçarlı Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

KAYNAK: DHA
Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İBB'den toplu ulaşıma zam teklifi: AK Parti'den büyük tepki!
HÜRJET tasarım ve üretim organizasyon onayı aldı