Mardin’de silahlı saldırıya uğrayan 18 yaşındaki İbrahim öldü

Mardin'in Dargeçit ilçesinde, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Dilek (18), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Mardin’de silahlı saldırıya uğrayan 18 yaşındaki İbrahim öldü
Mardin’de silahlı saldırıya uğrayan 18 yaşındaki İbrahim öldü
GİRİŞ 17.11.2025 10:02 GÜNCELLEME 17.11.2025 10:02

Olay, dün gece, kırsal Kılavuz Mahallesi yolunda meydana geldi. İddiaya göre, İbrahim Dilek’in yolu, henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından kesildi.

Yaşanan tartışmanın ardından Dilek'e tabancayla ateş açıldı. Dilek, vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Dargeçit Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Dilek, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Dilek'in cenazesi, otopsi işlemleri için Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gıda zehirlenmesi ilişkin net mesaj: Gözünün yaşına bakmayız!
8 yaşında 35 kez ameliyat olan çocuktan Arda Turan'a hayat dersi!