Cin çıkartma bahanesiyle tecavüz

Kayseri'de kendini ''medyum'' olarak tanıtan bir kişi, 17 yaşındaki genç kıza tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı.

Cin çıkartma bahanesiyle tecavüz
Cin çıkartma bahanesiyle tecavüz
GİRİŞ 27.05.2009 13:59 GÜNCELLEME 27.05.2009 13:59

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, psikolojik sorunları olduğu bildirilen 17 yaşındaki S.S, annesi tarafından Kocasinan ilçesinde kendini ''medyum'' olarak tanıtan A.D'ye götürüldü.

İddiaya göre, A.D, genç kızın annesine, ''Kızın içinde cinler var. Bunları okumamız lazım'' dedi. S.S'yi 4 gün belirli saatlerde bir odaya götüren A.D. (54), iddiaya göre genç kıza tecavüz etti.

Kızın olayı annesine anlatması üzerine A.D, polis tarafından gözaltına alındı. Yapılan muayenede S.S'nin tecavüze uğradığı belirlendi.

Tecavüz suçlamasıyla gözaltına alınan A.D, mahkeme tarafından tutuklandı.

(aa)

YORUMLAR 2
  • DUYGUSAL 17 yıl önce Şikayet Et
    İNSAN BU KADAR APTAL OLABİLİR !. Bir de Kayserililerin açıkgöz olduğunu söylerler.Suç kandıranda mı, yoksa kandırılan aptallarda mı? Hangi insan türü bu kadar kolay kandırılabilir? Bunların beyninin incelenmesi lazım.Bu araştırmanın yapılması Türk milletinin geleceği için çok önemli.Buradan TIP bilimi insanlarına sesleniyorum.
    Cevapla
  • talha tepe 17 yıl önce Şikayet Et
    ?. gülermisin,ağlarmısın?ne hallere düştük
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Gürlek duyurdu! 81 ile organize suç örgütleriyle mücadele genelgesi
Türkiye'nin Dünya Kupası defterini kapatacağı ABD maçının hakemi açıklandı