Oğlunun şehit haberini inşaatta öğrendi

Elazığ'ın Karakoçan ilçesi Koçyiğitler Piyade Taburu'nda meydana gelen patlamada şehit olan Gaziantepli Mesut Bulut'un evine ateş düştü.

Oğlunun şehit haberini inşaatta öğrendi
Oğlunun şehit haberini inşaatta öğrendi
GİRİŞ 17.08.2009 23:45 GÜNCELLEME 17.08.2009 23:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sinir krizleri geçiren şehidin anne ve babası baygınlık geçirirken 8 çocuklu Bulut ailesinin oğlu Mesut Bulut'un teskeresine 75 gün kaldığı öğrenildi. Bulut ailesinin evi Türk bayrakları ile donatıldı. Baba Sinan Bulut, oğlunun şehit olduğunu inşaatta çalışırken öğrendiğini söyledi. Oğlunun bulunduğu taburda patlama olduğunu haber alan Sinan Bulut, hemen telefon ettiğini ancak net bilgi alamadığı belirtti. Şehitlerin kimliğinin açıklanmasının ardından askerlerin kendilerine bilgi verdiğini anlatan acılı baba, "Ocağım yıkıldı." diyerek ağladı.

Anne Mevlide Bulut ise, "Senin gözlerine, canına kurban olayım. Bizi erken terk ettin. " diyerek oğlu için Kürtçe ağıt yaktı. Nöbette bekleyen askerin boynuna sarılarak ağlayan acılı anneyi yine askerler teselli etmeye çalıştı.

Şehit Mesut Bulut'un cenazesi yarın Araban'da düzenlenecek cenaze töreninin Körhacıobası köyü mezarlığında toprağa verilecek.

(CİHAN)

YORUMLAR 1
  • tamer uzun 15 yıl önce Şikayet Et
    başlıksız. Kürtler bu vatan için ne yapmış diyen zihniyetlere işte cvp kürtler bu vatan için şehit düşecek kadar yurtseverdirler ölen askerlerin 3 üde kürt asıllı allah şehitlerimize rahmet ailelerine sabır versin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Buca'daki orman yangınının çıkış anı görüntüsü ortaya çıktı
2 trilyon dolarlık sır ABD'yi durdurdu! F-35 krizinde yeni durum...