BM Güvenlik Konseyi Mısır için acil toplanıyor

Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi bugün akşam üzeri Mısır'da yaşanılan katliamı görüşmek üzere acil toplanma kararı aldı.

BM Güvenlik Konseyi Mısır için acil toplanıyor
BM Güvenlik Konseyi Mısır için acil toplanıyor
GİRİŞ 15.08.2013 23:05 GÜNCELLEME 15.08.2013 23:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Güvenlik Konseyi'nin Ortadoğu'daki gelişmeleri görüşmek üzere acil toplantı yapacağı duyurulurken BM Genel Sekreteri yardımcısı Jan Eliasson'un Konsey üyelerine son gelişmelerle ilgili bilgi vereceği duyuruldu.

ÖLENLERİN SAYISI 638'E ÇIKTI

Bu arada Mısır Sağlık Bakanlığı ülke genelinde dün ve bugün yaşanılan katliamlarda ölenlerin sayısının 638'e çıktığını duyurdu. Resmi ölü sayısının 683 olarak açıklayan Mısır Sağlık Bakanlığı, yaralıların sayısının da 5 bine yaklaştığı belirtildi.

Mısır'da dün yaşamınılan katliam 2011 yılında başlayan Arap Baharı'nda bu zamana kadar en kanlı gün olarak tarihe geçti.

 

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 2
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. mısırda yaşanan olayın arkasında olupta sonra dönüp yapmayın etmeyin demek pişkinliği ançak bu kadar olur . haçlı seferleri yapılıyor ve durdurulması için calışma yapılacak inandırıçılıgı yok bu toplanma sadece başbakanızın yüksek sesle haykırmasını dozajını düşümekten ibarettir bir cacık olmaz 5 daimi temsilçiden 1 tanesi dahi müslüman deyil akan kanı durdurmak içinde bir şey yapmazlar uyarı kınama verirler kapı arkasındanda sırtını sıvalarlar sisinin ..
    Cevapla
  • Ibrahim Tümüklü 10 yıl önce Şikayet Et
    ben daha öncede uyarmistim. biz misiri seytanlara teslim edemeyiz, bosuna caba sarf etmemelerini tavsiye ederim, misir Islam diyaridir, oralarda ezan sesini isitmek istiyoruz, siyonist israilin misiri kaybettigini kabullenmeli artik
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Putin'in 5. dönemi başladı
Kurbanlık fiyatları belli oldu! İşte İstanbul, Ankara ve birçok ilde ortalama fiyatlar