ABD'den yerel seçim açıklaması

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Marie Harf, "Türk halkını seçimlere katılımından dolayı kutluyoruz" dedi. Harf, günlük basın brifinginde, Türkiye'deki yerel seçimlerle ilgili soruları da yanıtladı.

ABD'den yerel seçim açıklaması
ABD'den yerel seçim açıklaması
GİRİŞ 01.04.2014 00:00 GÜNCELLEME 01.04.2014 06:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yerel seçimleri takip ettiklerini, kesin sonuçların henüz açıklanmandığını belirten Harf, "Açıkcası Türk halkını seçimlere katılımından dolayı kutluyoruz" diyerek, konuyla ilgili daha fazla yorumda veya analizde bulunmayacağını bildirdi.

Harf, "seçimlerde hile olduğuna yönelik bazı haberlerin bulunduğunun" sorulması üzerine, "bu tür haberleri gördüklerini, dünyadaki diğer seçimlerde de belirttikleri gibi, yetkililerin, seçimlerle ilgili inanılırlılığı olan her türlü usulsüzlük iddialarını araştırması çağrısında bulunduklarını" vurguladı.

YORUMLAR 2
  • rabia 10 yıl önce Şikayet Et
    9 seçimdir mi hile var ?. kaç defa daha tokat yemek istiyorsunuz ? Tokat manyağı oldular halen anlamıyorlar :) Sıkıntı yok tokata devam :)
    Cevapla
  • rabia 10 yıl önce Şikayet Et
    Gülen efendinin cemaati, hükümetin.... burnunu sürtecekti sözümona :) Ama bakın ne oldu kendi burunları sürttü. Halk böyle osmanlı tokatı atar işte. kirli oyunlarınızı halkın üzerinden kuramayacaksınız artık. Allah ın izniyle Akp hükümeti erdoğan ve çalışma arkadaşlarına güvenimiz tam ! Çünkü adam samimi ve icraat yapıyor. Ab miş abd miş onların yorumları beni ilgilendirmiyor çünkü onlar osmanlıyı bile anlamamış ki nasıl Akp yi anlasınlar bakış açılarımız farklı batı ülkeleri bizi değerlendiremiyor. Twitter mesela kapalı olabilir bu beni rahatsız eder evet ama ülkemin güvenliği için kapalı olması daha iyidir. Bizler için Mesele vatansa twitter teferruattır. Batı bizi anlamıyor daha bizim şehit kavramımızın ne oldugunu bile bilmiyorlar .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PYD elebaşı Salih Müslim'in eşinden teröristbaşı Abdullah Öcalan hakkında skandal ifadeler
ABD'den İsrail'i çıldırtan karar! Sevkiyat tamamen durduruldu! İpler gerildi...