Meksika'da kan donduran bebek infazı

7 aylık bebek annesi ve babasıyla birlikte sokak ortasında bir araç içinden otomatik silahlarla açılan ateş sonucu hayatı kaybetti

Meksika'da kan donduran bebek infazı
Meksika'da kan donduran bebek infazı
GİRİŞ 05.02.2016 11:07 GÜNCELLEME 05.02.2016 11:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Meksika’da 7 aylık bir bebeğin anne ve babasıyla sokak ortasında vurularak öldürülmesi büyük tepki yarattı. Oaxaca Eyaleti’nin Pinotepa kentinde Juan Alberto Pano Ramos (24), eşi Alba Isabel Colon (17) ve 7 aylık oğulları Marcos Miguel Pano Colon, geçen hafta cuma günü alışveriş yaptıkları AVM’den çıkarken, bir araç içinden otomatik silahlarla açılan ateş sonucu yaşamını yitirdi.

‘ÇETELERİ BİTİRİN’

Minik Marcos’un, anne-babasının arasında yüzükoyun cansız bedeninin fotoğrafı, kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Kullanıcılar, Marcos’un geçen eylül ayında Bodrum’da cesedi bulunan Suriyeli Aylan Kurdi’ye benzemesine çokça atıfta bulundu. Yapılan soruşturmada baba Colon’un uyuşturucu çeteleri ile bir alacak meselesi bulunduğu belirlendi. Bunun üzerine Meksikalılar, Marcos bebeğin uyuşturucu çeteleri ile mücadelenin simgesi olması gerektiğini savundu. Marcos’un öldüğü kaldırımda bir anı köşesi oluşturulurken, Meksikalılar bölgede sık sık protesto gösterisi düzenliyor. Meksika’da uyuşturucu çetelerini çökertmek için yapılan mücadelede 40 binden fazla kişi hayatını kaybetti.

YORUMLAR 1
  • cihat 8 yıl önce Şikayet Et
    kıyamet alametleri.her yerde ölüm, kan , göz yaşı..kıyamet...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı