Bush'tan cenazede şoke eden dans!

ABD'de öldürülen beş polis için düzenlenen cenaze törenine, ABD eski Başkanı George W. Bush'un 'anlamsız dansı' damga vurdu.

GİRİŞ 13.07.2016 13:21 GÜNCELLEME 13.07.2016 13:21
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Beş polisin öldürülmesi sonrası Dallas'ta düzenlenen törene katılan eski Başkan George Bush'un 'Cumhuriyet Savaşı İlahisi' nin söylendiği esnada eşi Laura ile gülümseyerek dans etmesi ülkede alay konusu oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı Bush'un bu tavrının kaba ve çirkin olarak nitelendirdi.



HERKESİ ŞAŞIRTTI

Bir eliyle eşi Laura Bush'un diğer eliyle de First Lady Michelle Obama'nın elini tutan 70 yaşındaki Bush,ilahi eşliğinde dans etmeye başladı. Bush'un cenazedeki neşeli tavırları, sosyal medyada büyük tepki çekti. Elini tuttuğu Michelle Obama da Bush'un bu hareketlerine şaşkınlıkla baktı.

Bush törende yaptığı konuşmada ise 'Biz keder birliği istemiyoruz. Biz sevgi, umut ve amaç birliği istiyoruz' şeklinde konuştu.

YORUMLAR 54
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu Sahteker Ameriksnin 11 sebtemberin Canì Allahim öyle bir duruma getirirki şaşkına urar ziz Sanmayinki Obama sirf bir Projeydi Buşaylesi yönetiyor Öbamayida öyle oynatiyorlar sanki gercekleri görmüyoruz bunar neoynasa ben inanmam gercek özgürhareket etdiyni Heb önceden 590kere browe edilmişdir Ama Allahima cok şükur bizim ģözlerimizi Erdogan Cumhurbaşkan gercekleri millete annatmak Aydinlatmak doru Dutusz yolu koymak kimnederse bundansora hemen innammayin hele Amerikaya
    Cevapla
  • halim 7 yıl önce Şikayet Et
    ZALİM oğlu zalim
    Cevapla
  • Aylin Pitircik 7 yıl önce Şikayet Et
    Saddam,a diktatör diyen Ruh hastasi,müslüman katili Siyonit Baron ailelerin dört ayaklisi.
    Cevapla
  • Isa 7 yıl önce Şikayet Et
    hani Obama musluman idi?
    Cevapla
  • Asım 7 yıl önce Şikayet Et
    Polisleri , gizli servisleri öldürtmüştür. sivil halka karşı haklı duruma geçmek için.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'