Türk genci 11 saniyede dünya 2'incisi oldu

Tüm dünyadan animasyon alanında çalışmaların paylaşıldığı "The 11 Second Club" yarışmasında ikincilik ödülüne, Türkiye'den bir çalışma layık görüldü.

GİRİŞ 20.03.2013 14:34 GÜNCELLEME 20.03.2013 19:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

250 bine yakın üyesi bulunan "The 11 Second Club" sitesi tarafından düzenlenen yarışmada Şubat ayı ikincisi, Düşyeri Çizgi Film Stüdyoları'ndan Güneş Göçmen oldu. İkincilik ödülünü kazanan Göçmen, Pepee projesinde ekip lideri olarak görev yapıyor.

Toplam 260 kişi arasından ödülü almaya hak kazanan Göçmen, "Yarışmaya her ay dünyanın dört bir yanından yüzlerce çalışma gönderiliyor. Düşyeri Çizgi Film Stüdyoları'nın temelini attığı, Türkiye'nin ilk çizgi film projesini yaratan Pepee ekibinin bir üyesi olarak, ikincilik ödülünü almaktan mutluluk duydum. Bu tür ödüllerin, mesleğimize duyulan ilgiyi daha da artıracağına inanıyorum." dedi.

Düşyeri hakkında

Türkiye'nin ilk milli çizgi film kahramanı Pepee'nin yapımcısı olan Düşyeri Çizgi Film Stüdyoları, animasyon sektörünün öncüleri arasında yer alıyor. Düşyeri, AR-GE yatırımlarıyla ülkemizden dünyanın diğer ülkelerine, markalaşan çizgi filmler sunuyor ve Türkiye'nin en çok okunan yayınlarından biri olan Pepee dergisinin yayıncılık çalışmalarını yürütüyor.

Güneş Göçmen hakkında

Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Çizgi Film/Animasyon bölümü son sınıf öğrencisi Göçmen, kariyerine junior animatör olarak başladı. Göçmen, 2011 yılından bu yana Düşyeri Çizgi Film Stüdyoları'nda Pepee projesinin ekip lideri olarak (Lead Animator) görevine devam ediyor.

YORUMLAR 2
  • sibelyiğit 11 yıl önce Şikayet Et
    pepee pocoyo'nun kopyasıdır diyenlere..... biz yabancı çizgi filmlerle büyüdük. şimdi çocuklarımız bizim kültürümüze ait olan pepee ile büyüyor ne mutlu. bu ödül pepee pocoyo'dan çalıntıdır diyenlere güzel bir cevap oldu...
    Cevapla
  • İDRİS KURT 11 yıl önce Şikayet Et
    Gurur Duydum. . Başarılarının devamını dilerim....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hamlesi işgalci İsrail'i derinden vurdu: Bu işe başka ülkeler de bulaşırsa...
Özgür Özel, Bahçeli ile görüşecek