Arakanlı Müslümanlar açlıktan ağaç yaprağı yiyor

Myanmarlı Budist çetelerin katliamından canlarını kurtaran Arakanlı Müslümanlar ormanlık arazilere sığınarak hayatta kalmaya çalışıyor.

GİRİŞ 19.05.2015 12:29 GÜNCELLEME 19.05.2015 12:41
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Myanmarlı Budist çetelerin katliamından canlarını kurtaran Arakanlı Müslümanlar ormanlık arazilere sığınarak canlarını kurtarıyorlar ancak açlık yakalarını bırakmıyor. Açlıktan ve yorgunluktan bitkin düşen Arakanlı Müslümanlar, ağaç yaprakları yiyerek hayatta kalmaya çalışıyor. Görüntüleri paylaşan Endonezya kaynaklı Facebook sayfası açlıktan ölmek üzere olan Arakanlı Müslümanların ormanlarda yaşayan köylüler tarafından bulunduğu belirtiliyor.

 

YORUMLAR 14
  • veli 8 yıl önce Şikayet Et
    siyah sancak nerede?cumhurbaşkanı yarından tezi yok oraya tiz gide
    Cevapla
  • Necati 8 yıl önce Şikayet Et
    "BM nin güvencesi altında ve sokakta üçerli beşerli gruplar halinde millete omuz atarak gezen ve bu ülke kendilerine kucak açtığı halde ülkem insanına hiçbir minnettarlık hissetmeyen sayıları onbinleri bulan Şimarık Iraklı bir kısım Ateist Hristiyan Mültecilere sahip çıkan ülkemizin! şurda Budist Küferasının zulmünden kaçan deniz ortasında ölüme terkedilen üçyüz-üçyüzelli müslümana buyurun gelin diyememesi ne acı!!.. Not: Fakirlik içinde kıvranan çöpten ekmek yiyen Suriyeli veya her nereli ise gariban mülteci kardeşlerimiz bahsimizden hariçtir. Devletimizin sadece Arap değil diğer dünya müslümanlarına da kucak açması,hükümetimizin muzaffer ve muktedir olması dileğiyle..
    Cevapla
  • offf 8 yıl önce Şikayet Et
    ceken kisi niye engel olmuyor:(
    Cevapla
  • Asım 8 yıl önce Şikayet Et
    filmi çeken telefon 3000TL. mi?
    Cevapla
  • mehmed 8 yıl önce Şikayet Et
    bizde 1989 acliktan cay yapragi yedik ,evde yemek icmek yoktu ..baba calismiyr ..ne yapalim dünyada fakirlerin kaderi bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha son dakika İsrail duyurusu! Nota verip resmen ilan ettiler
Merkez Bankası'ndan 'kira zammı' açıklaması! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat