Ameliyat masasındaki tartışma ölümle bitti!

Hindistan’da, doktorların ameliyat masasında tartışma ettiği bir video yayınlandı. Doğum esnasında kaydedilen görüntülerin ardından dünyaya gelen bebek hayatını kaybetti.

GİRİŞ 30.08.2017 15:17 GÜNCELLEME 30.08.2017 15:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hindistan’ın Jodhpur kentinde bulunan Umaid hastanesinde, doktorların ameliyat masasında kavga ettiği bir video yayınlandı. Doktorların sezeryan esnasında ameliyat masasının üzerinde kavga ettiği ve doğumun ardından bebeğin öldüğü açıklandı.

Doktorlar arasındaki kavganın ameliyat masasında yatan kadının operasyonda yemek yiyip yemediği üzerine çıkan tartışma ile başladığı belirtildi. Kameralara yansıyan görüntülerin ardından doğan bebeğin kısa süre sonra hayatını kaybettiği açıklandı. 

Racastan Yüksek Mahkemesi'nin, kentin en büyük hastanesinde gerçekleşen skandalla ilgili rapor istediği ifade edildi. Kadının hastaneye acil sezeryan ameliyatı talebiyle getirildiği belirtildi.

Ameliyat masasına yatırıldıktan sonra Ashok Ninwal ve ML Tak isimli doktorların tartışmaya başladığı ve tartışmanın fiziki bir müdahale halini aldığı görülüyor. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından doktorların görevden alındığı belirtildi.  

YORUMLAR 2
  • YA VEBAL 6 yıl önce Şikayet Et
    En son kavga edilecek yer.Okumus cahiller.
    Cevapla
  • sezgin 6 yıl önce Şikayet Et
    bizde ise ne olup bittiği belli değil.Doğum esnasında hasta refakatçisi alınmalı.Dr ve hemşireler keyiflerine göre hareket etmekte bundan dolayı özel hastaneler tercih edilmektedir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...
205 milyon liralık vurgun! Banka denetiminde ortaya çıktı!