Avusturyalılar Erdoğan için sokağa döküldü

Avusturya'nın başkenti Viyana'da toplanan 10 binden fazla kişi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek amacıyla miting düzenledi.

Avusturyalılar Erdoğan için sokağa döküldü
Avusturyalılar Erdoğan için sokağa döküldü
GİRİŞ 23.06.2013 17:25 GÜNCELLEME 24.06.2013 12:26

Avrupa Türk Demokratlar Birliği tarafından organize edilen mitinge Avusturya'da yaşayan Türk vatandaşlarının yanı sıra, çeşitli Arap ülkeleri, Bosna Hersek, Kosova, Makedonya ve Arnavutluk gibi Balkan ülkelerinden gelenler ile çok sayıda Müslüman ülkeden kişi kendi ülkelerinin bayraklarıyla katıldı.

Viyana'da "Büyük Viyana Buluşması" başlığıyla düzenlenen miting için toplanan binlerce kişi, miting öncesinde 10'uncu Viyana Mahallesi'nden başlattıkları destek yürüyüşünü Batı Tren İstasyonu önündeki Avrupa Meydanı'nda sonlandırdı.

Yürüyüşün ardından düzenlenen mitingde sık sık Başbakan Erdoğan ve Türkiye lehine tezahüratlar yapılırken, göstericiler "Dik dur eğilme, Viyana gurbetçiler seninle", "Yedirtmeyeceğiz", "Yalnız Değilsin" şeklinde pankartlar taşıdı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 24
  • umityldz 13 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu. Bu gösteriler avrupa nın göbeğinde daha fazla yapılarak ikiyüzlü avrupanın gözüne gözüne (mecburen z harfi ile yazdım) sokulmalıdır.. Bilsinler ki Erdoğan ın karşısında onbinler varsa yanında milyonlar var.
    Cevapla
  • Hayati Kahveci 13 yıl önce Şikayet Et
    CHP VE ULUSALCILAR HARİÇ. Dünyanın hangi ülkesinde aday olsa iktidar olacak bir insanı ve partisini çekemeyenler çatlasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ROKETSAN ve ASELSAN ortaklığıyla tarihi atış: HİSAR A+ hedefini tam ortadan vurdu!
BDDK listesine göre zirvedeki il belli oldu! En çok birikim hangi şehirde?