Alevilerden Erdoğan'a pankartlı destek

Başbakan Erdoğan'ın Köln mitingi öncesinde Aleviler'in protesto edeceğine yönelik haberler yapılmıştı. Bazı Aleviler de Erdoğan'a destek verdi.

Alevilerden Erdoğan'a pankartlı destek
Alevilerden Erdoğan'a pankartlı destek
GİRİŞ 24.05.2014 15:39 GÜNCELLEME 24.05.2014 15:39
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Köln mitingi öncesinde "Aleviler protesto edecek" şeklinde haberler yapılmıştı.

Almanya Alevi Dernekleri Federasyonu Başkanı, Alman Cumhurbaşkanı'nı ziyaret ederek Erdoğan için "Köln'ü ona dar edeceğiz" sözü vermişti.

"ALEVİYİZ ÖLENE DEK SENİNLEYİZ"
Başbakan Erdoğan'ın Almanya'la ulaştığı sıralarda bazı Aleviler de destek için sokaklara döküldü. Sloganlar atarak Erdoğan'ı Almanya'da görmekten memnun olduklarını dile getiren Aleviler bir de pankart açtı. Aleviler'in açtığı pankartta "Aleviyiz ölene dek seninleyiz" yazısı dikkat çekti.

ERDOĞAN "ALİ'SİZ ALEVİLER" DİYE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
Başbakan Erdoğan, bundan bir süre önce Alman Cumhurbaşkanı'nı eleştirirken "Ali'siz Aleviler'den duyduğu sözlerle burada konuşuyor" demişti.

YORUMLAR 3
  • bordo mavi 9 yıl önce Şikayet Et
    Alevisi Sünnisi,hepbir İSLAM gönüllüsü..... boşuna dememişler;NECİP TÜRK MİLLETİ diye.. bu Ülkenın Vatan haini olabılır ancak bu hainliği dini temelli kullanmak istemeleri çok ama çok aptalca.Alevide olsa sünnide olsa Büyük Türkiye için herkes seferberdir.
    Cevapla
  • ALİ ÜNLÜER 9 yıl önce Şikayet Et
    işte bu. birlik beraberlik budur.
    Cevapla
  • Murat Diniz 9 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek Anadolu Alevisi. Bu insanlardan kimseye zarar gelmez. Devlet bunları dinlemeli ve isteklerini karşılamalı yoksa alman ingiliz pusuda bekliyor Hz. Ali Efendimizi bile inkar edip kendine Alevi diyen made in germany imansız ateistler sardı her yeri.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti