Saldırganlar, yaralı polise acımadı

Paris'te mizah dergisine saldıran teröristler kaçarken polisle çatışmaya girdi. Saldırganlar yerde yatan polis memuruna kurşun yağdırdı.

GİRİŞ 08.01.2015 06:54 GÜNCELLEME 08.01.2015 07:28
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Fransa'da yayınlanan ve dinlerle ilgili yaptığı alaycı karikatürlerle anılan mizah dergisi Charlie Hebdo'ya silahlı kişiler tarafından saldırı düzenlendi. Saldırıda 2'si polis 11 kişi hayatını kaybetti.

SALDIRGANLARLA POLİS ARASINDA ÇATIŞMA

Terörist saldırısından sonra saldırganların bindikleri araçla olay yerinden kaçması videolara yansıdı. Olay yerinden ajanslara düşen fotoğraflarda da saldırganlarla polisler arasında çatışma yaşandığı anlaşılıyor.

YARALI POLİSE KURŞUN YAĞDIRDILAR

Çatışma esnasında olay yerinden kaçmaya çalışan saldırganların yerde yatan yaralı polis memurunun üzerine kurşun yağdırdığı görülüyor.

YORUMLAR 69
  • Ömer 9 yıl önce Şikayet Et
    Ömrümün en mutlu günlerini yaşıyorum.
    Cevapla
  • serk 9 yıl önce Şikayet Et
    hislerinizle hüküm vermeyin islam gönüllere hitap eden zerre içinde zulüm bulunmayan bir dindir şimdi bir hıristiyan islamdan korkmaz mı sizce.. islam davamız ,kan davası değil kanın fitnenin sonu gelmez insanlar öldükleri ile kalır
    Cevapla
  • ERDEM 9 yıl önce Şikayet Et
    iyi olmuş ne güzelde öldürülmüşler demek insanı insanlıktan çıkartan bir durum ama birilerininde görmesi gerek artık fransa vb ülkeler barış için demokrasi için gidip insanları karınca gibi ezip öldürüyorlar ki biz çok şükür müslümanız karıncanın ölmesine bile kıyamayız bizleri dünyada terör estiren bir din olarak lanse etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. biz müslüman olarak onlara karşılığını öldürmekle değilde gerçekten islamı gerçekten yaşarsak işte o zaman Rabbim bu keferelerin sonunu getirir.
    Cevapla
  • misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    türkiyede 44 kişi oldu hemde feci şekilde 6 7 ekimde kimse bu kadar kınamadı nasıl bir medya buya bunları görmezden gelip fransa da 12 kişi ölmüş çok acayip degilmi
    Cevapla
  • yeşeren mısralar 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir ülke başka ülkeye asker göndermek başka bir ifade ile başka ülkeyi işgal etmesi için ne gerekli ? El cevap kendi halkıni arkasına almalı.. bunun gerekli olduğunu inandırmali Abd ikiz kuleyi vurdu iraki işgal etti.. bakalım bunlar kendi vatandaşını vurdu kimi suçlayıp hangi petrola yada hangi müslüman kardeşimizin başına haklı olarak konacağı bir kaç güne belli olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bahçeli: FETÖ benzeri yapıya müsaade etmeyiz, cüret edenin başı ezilmeli
CHP'li İBB, kurul kararını yok saydı: Cemevine ‘hassasiyet’, tarihi camiye ‘ret’