Fransa'daki saldırıda sürpriz gelişme

Fransız basını, Charlie Hebdo'nun ofisine düzenlenen saldırıda yer aldığı tahmin edilen 3 kişiden birinin polise teslim olduğunu iddia etti.

Fransa'daki saldırıda sürpriz gelişme
Fransa'daki saldırıda sürpriz gelişme
GİRİŞ 08.01.2015 06:12 GÜNCELLEME 08.01.2015 06:25
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Basında yer alan haberlere göre, 18 yaşında olduğu öğrenilen şüpheli 23.00 sularında Charleville-Mezieres karakoluna giderek teslim oldu.

Öte yandan Fransız polisi ise hala bulamadığı 2 şüphelinin ismi, soyismi ve fotoğrafını yayımlayarak, görgü tanıklarından yardım istedi.

Cezayir asıllı Fransız vatandaşı olduğu öğrenilen 32 ve 34 yaşındaki Şerif ve Said Kouachi kardeşleri gören ya da yerini bilenlerin polise başvurması çağrısında bulunuldu.

Polis akşam saatlerinde, Paris'e 200 kilometre uzaklıktaki Reims'in Chalons en Champagne bölgesinde bir binayı kuşatmış ancak şüphelilere ulaşamamıştı.

Dün öğle saatlerinde Fransız karikatür dergisi Charlie Hebdo'nun ofisine düzenlenen silahlı saldırıda 2'si polis, 4'ü karikatürist 12 kişi yaşamını yitirmiş, ülkedeki güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkarılmıştı.

YORUMLAR 12
  • malatyalı 9 yıl önce Şikayet Et
    seneryo yazıldı şimdi uygulanıyor göreceksiniz 11 eylül gibi ortya çıkacak
    Cevapla
  • m fadel 9 yıl önce Şikayet Et
    bu filmi daha önce görmüşük
    Cevapla
  • serol 9 yıl önce Şikayet Et
    teori bu ya fransa diyorki kendiliğinden teslim oldular.teslim olduğu söylenen bu kişilerin adlarına ve uyruklarına bakın ucunu mutlaka islamiyete dayandıracaklardır.şuan fransada islamiyeetin yayılma hızı nedir bilmiyorum ama eğer ciddi oranda artışlar var ise islamiyete geçişleri de bunu durdurmak için yapılmış bir baskın gibi gözüküyor bu saldırı.dedikya teori bu irdelemek lazım bu saldırıyı.bu arada kendi vatandaşlarına saldırı olunca sokağa dökülenler başkalarına saldırı olunca biz görmedik duymadık bilmiyoruz insan hakları ihlal edilmesin diyorlar.
    Cevapla
  • Hak arayan 9 yıl önce Şikayet Et
    yaf adamlar dalga geçiyorlar. bizim aklımıza meydan okuyorlar... Filistin'in tanınmasını isteyen Fransa'nın başına gelenler Norveç'in başına gelenlerden farklı olmadığı gibi SUltanahmet'de patlayan bombayı da bunlardan ayrı düşünmemek lazım. Adamlar maskeli saldırı planlıyor sonra kimliklerini araçta! unutuyorlar! Onlar bu araçla o kadar kameranın önünden maskeli mi geçtiler! Hadi geçtiler kameranın önünde bekleyen polisleri de mi uyutttular. MASKESİZ geçtilerse kimliklerini araçta unuttukları kimliklerle mi tespit edebildiler. Bir de adamlardan biri TESLİM olmuşmuş. Her halde VİCDAN yaptı. ADAMLAR dünyanın aklı ile DALGA geçiyorlar.
    Cevapla
  • vatandaş 9 yıl önce Şikayet Et
    teslim olan genci takdir ettim. niyeti sadece peygamberimize yapılan saygısızlığa dikkat çekmek ve terörün yuvalarının asıl kendileri olduğunu göstermek.
    Cevapla
  • Emin 9 yıl önce Şikayet Et
    Keşke dediğiniz kadar masum olsa. Yukarıda arkadaşların dediği gibi diğerleri muhtemelen infaz edilecekler, yada infaz etmiş gösterecekler yada daha önceden infaz etmişlerdi çatışmada öldü diyecekler. Suçu işleyenler başka bir kimlikle yaşamaya devam edecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsviçre'de küstah saldırı! Selçuk Bayraktar'dan terör yandaşlarını çıldırtacak yanıt
Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurdu