Kadın kameraman mülteciye çelme taktı

Macaristan'da kampa götürülmek istemeyen ve polisten kaçan mülteciye, kadın kameraman sırf daha iyi görüntü alabilmek için çelme taktı.

GİRİŞ 09.09.2015 09:21 GÜNCELLEME 09.09.2015 15:28
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Macaristan'da yaşananlar bu kadar da olmaz ki dedirtti. 'Avrupa'da kıyıya vuran' insanlığa Macar kameraman bir de çelme taktı. Bir kadın kameraman, sırtındaki oğluyla polisten kaçmaya çalışan göçmene çelme takıp yere düşürdü. Bununla da yetinmeyen muhabir, diğer göçmenlere de tekme attı.

Ülkelerindeki çatışmalardan kaçan sığınmacılar giremesin diye sınıra dikenli tel çeken, sığınmacıları kamplara sokmaya çalışan ve komşu ülkelerin gönderdiği yardım araçlarının ülkeye girişinde zorluk çıkaran Macaristan'dan, gazetecilik etiği ve insanlık yerle bir oldu.

Sırbistan sınırındaki Roszke köyünde kampa yerleştirilmeyi beklemekten yorulan göçmenler, polisten kaçtı ve nereye gittiklerini bilmeden civardaki tarlalara koşmaya başladı. O sırada göçmen bir babayla oğlunun yere kapaklandığı görüldü.

RTL muhabiri Stephan Richter'in çekip Twitter hesabında paylaştığı videoda yere kapaklanan babanın dönüp muhabire bağırsa da polise yakalanmaktan kurtulamadığı görülüyor.

Etraftaki muhabirlerin kaydettiği diğer görüntülerde de, aşırı sağcı Jobbik partisi bağlantılı olduğu öğrenilen Lazlo’nun kaçmaya çalışan diğer göçmenlerin arasına girip yanından geçenlere tekme attığı görüldü.

KANALDAN KOVULDU

Öte yandan Lazlo'nun çalıştığı N1TV kanalının internet sitesinde, "Bugün bir iş arkadaşımız kabul edilemez davranışlar sergiledi. Kendisinin işine derhal son verilmiştir" açıklaması yapıldı.

YORUMLAR 42
  • elif 8 yıl önce Şikayet Et
    Kaliteli insan işiyle boş olan insan kişiyle uğraşır tabi bu kafir kadına insan bile denemez ....denir
    Cevapla
  • Sen 8 yıl önce Şikayet Et
    Yetkililerden isteriz bunun televizyonlarda cikmasini ve o kadinin yargilanmasi. HER DEFASINDA GÖSTERIN BAKANLAR GASTECILER VATANDASLAR
    Cevapla
  • önce Vatan 8 yıl önce Şikayet Et
    Kahbe avrupa!!!
    Cevapla
  • şükrü 8 yıl önce Şikayet Et
    Kafirin erkek ve kadını birmiş.Biz de bundan sonra ayrım gözetmeyelim desem.dinim silahsız kadınlara el uzatma diyor.O zaman akıllı durmayan kimse haddini bildirmeli.
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    kıyamet için dua etmeliyiz bence Allah cc. kıyameti dahada yaklaştırır inşallah.bu dünyanın yaşanacak hali kalmadı müslümanlar artık Alahın dininden uzaklaşmış paçavra gibi oradan oraya sürülüyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak