Çocuklara tecavüzü anlatırken ağladı

BM Genel Sekreter Yardımcısı Anthony Banbury, barış gücü askerlerinin tecavüz skandalını anlatmakta oldukça zorlandı

Çocuklara tecavüzü anlatırken ağladı
Çocuklara tecavüzü anlatırken ağladı
GİRİŞ 31.01.2016 12:38 GÜNCELLEME 31.01.2016 12:38
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

BM Genel Sekreter Yardımcısı Anthony Banbury barış gücü askerlerinin Orta Afrika Cumhuriyeti'nde çocukları bir paket kurabiye ya da bir şişe su ile kandırıp tecavüz ettiğini anlatırken utanç içinde kaldı. Genel Sekreter Yardımcısı skandalı anlatırken öyle zorlandı ki gözyaşlarını tutamadı. Banbury, mağdurlara yardım etmek, sorumlulardan hesap sormak ve gelecekte bunun yeniden yaşanmasını engellemek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirtti.

Anthony Banbury Orta Afrika Cumhuriyeti'ndeki çocuklara cinsel istismarda bulunan barış gücü görevlilerinin Bangladeş, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Fas, Nijer ve Senagal'den olduğunu belirtti. Orta Afrika Cumhuriyeti'nde yaşayan 7-16 yaşları arasındaki çocukların, 2014 yılından beri tecavüze uğradığı bilgisi, BM görevlilerinin ülkedeki çocuklarla yaptığı görüşmelerde ortaya çıkmıştı. 7 ve 9 yaşındaki biri kız, diğeri erkek iki çocuk, BM görevlilerine, Fransız barış gücü askerleriyle 'bir paket kurabiye' ya da ‘bir şişe su' karşılığında seks yaptıklarını söyledi. İstismarın, uzun bir süre devam ettiği belirtildi.

14-16 yaşları arasındaki dört kız da, Avrupa Birliği'ne bağlı EUFOR CAR askerlerinin kendilerine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. Kızlardan ikisi tecavüze uğradıklarını ifade ederken diğer iki kız da cinsel ilişki karşılığında askerlerden para aldıklarını belirtti.

YORUMLAR 13
  • Bozkurt 3 ay önce Şikayet Et
    dünyanın iyilik maskesi takmış bütün kâfirlerinin canı cehenneme,elbette ki güç herşeyin yaratıcısı olan Yüce Allahındır dilerse sizi kanınızda boğar yaptıklarınız yanınıza elbette kalmayacak
    Cevapla
  • Müslüman 8 ay önce Şikayet Et
    Birleşmiş Milletlerin kökeni Lucis Trust isimli uluslar arası bir satanist örgütten gelmektedir. Lucis Trust, Lucifer Trust demektir. Lucifer'e yani şeytana güven anlamına gelir. Bugün hala BM Lucis Trust'ı legal bir yapı olarak kabul etmektedir. Aleister Crowley ismini de araştırın. Batı okültizmi ve şeytana tapınma işleri ile uğraşan bu herif Lucis Trust kurallarını belirlemiştir.
    Cevapla
  • Saban 8 ay önce Şikayet Et
    Birlesmis milletler ne zaman yarali parmagi sardi israil mescidi aaksada yaptigi insanlik disi muamelerini devam ederlen susan bu devletler birgun devran donecek ve goreceksiniz ALLAH HIN GAZABI uzerinize olsun
    Cevapla
  • aydın 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen ve senin zihniyetinin tek düşmanı Müslümanlardır. Cehennem ağzını açmış hepinizi ve sizinle iş tutanları bekliyor.
    Cevapla
  • Feraset 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah önce bu batıların ve batı zihniyetinin, sonrada bizi bunlara özenti yapan, bunları bize muasır medeniyet diyerek ulaşmamız gereken hedef olarak gösteren tüm yöneticilerimizin belasını versin. Bizim durumumuz sanki çok farklı. Tv ekranları boğazına kadar pisliğe batmış. Evlilik gibi en kutsal değerleri bile "Evlendirme Programı" adı altında mahvediyorlar. Fitne aracı olarak kullanıyorlar. Daha ayrıntılısını hepimizi biliyoruz işte.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Mehmet Şimşek duyurdu! 2020'den bu yana bir ilk! En düşük seviyeyi gördü
Ahmet Türk'ün belediye başkanlığı düşecek mi?