Cameron: İngiltere için savaşacağım

İngiltere Başbakanı David Cameron, “İngiltere için savaşacağım. Eğer iyi bir anlaşma yaparsak bu anlaşmayı kabul ederim” dedi.

Cameron: İngiltere için savaşacağım
Cameron: İngiltere için savaşacağım
GİRİŞ 18.02.2016 16:50 GÜNCELLEME 18.02.2016 16:50

İngiltere Başbakanı David Cameron, Brüksel’de gerçekleştirilecek olan AB Liderler Zirvesi öncesi basın mensuplarına açıklamada bulundu. Cameron, zirvenin İngiltere için “tamam ya da devam” anı olduğunu ifade ederek, İngiltere’nin taleplerini karşılamayan bir anlaşmayı kabul etmeyeceğini belirtti. İngiliz Başbakan AB liderlerinin görüşmede bir anlaşmayı kabul etmesinin, İngiltere’nin AB üyeliği için Haziran’ın başlarında yapılacak referanduma zemin hazırlayabileceğini söyledi. Cameron, bedeli ne olursa olsun bir anlaşma sağlamak için acele etmediğini dile getirdi.

Zirvede önemli konuların ele alınacağını kaydeden Cameron, “İngiltere için savaşacağım. Eğer iyi bir anlaşma yaparsak bu anlaşmayı kabul ederim. Ancak, taleplerimizi karşılamayan bir anlaşmayı kabul edemem. Doğru olanı yapmak alelacele yapmaktan çok daha önemli. Ancak, iyi niyetle, sıkı çalışma ile İngiltere için daha iyi bir anlaşma sağlayabiliriz” diye konuştu.

(İHA)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...