Putin çok kızdı, açık açık tehdit etti

Vladimir Putin, Kırım'ı Rusya'ya bağlayan Kerç köprüsü inşaatını denetlemek için dün Rus işgalinin ikinci yılında Kırım'ı ziyaret etti.

Putin çok kızdı, açık açık tehdit etti
Putin çok kızdı, açık açık tehdit etti
GİRİŞ 19.03.2016 05:32 GÜNCELLEME 19.03.2016 05:38
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Köprü inşaatını yerinde inceleyen Putin, kimsenin projenin sorumluluğunu almadığından şikayet ederek ''Eğer köprü yapılamazsa, asılacak belli birisinin olması gerek'' dedi. Farklı bakanlıklardan yetkililerin projenin sorumluğunu sürekli birbirlerine yüklediklerini belirten Putin'in bu sözleri mecazi olarak mı söylediği ise bilinmiyor.

Öte yandan bir sosyal paylaşım sitesindeki hesabından açıklama yapan Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko, Kırım Tatarlarının haklarının ''alaycı bir şekilde'' ihlal edildiğine dikkati çekerek, ''Kırım'da işgalcilerin davranışları, daha fazla Stalin dönemini hatırlatıyor.'' ifadelerini kullandı.

Poroşenko, Rusya'nın tek taraflı ilhakından bu yana geçen iki yılda Kırım'da kitlesel tutuklamalar ve baskıların arttığını da belirtti. 

YORUMLAR 20
  • Mevdu 8 yıl önce Şikayet Et
    Eray bu kadar mi....abd yi ali burak dundar adli uc cocuk mu zannettin...
    Cevapla
  • eray akalın 8 yıl önce Şikayet Et
    Putin,kızmaya devam ediyor.Rusyada putinin yerine olası geçebilecek olanlardan herhangi bir tanesi de,putinden daha acımasızdır.Ukranya şuan iyi günleri yaşıyor.Hatta avrupa ve amerika şuan iyi günlerini yaşıyor. Rusyanın başına geçeçek olanlar önce amerikayı vuracaktır.Daha sonra ansızın almanyanın doğusu ve ukranyayı kapsayacak geniş bir alanı harabeye çevirecektir.
    Cevapla
  • yadem 8 yıl önce Şikayet Et
    almanya-rusya, türkiye-rusya ve nihayetinde abd-rusya savaşı yakın zamanda...
    Cevapla
  • armada 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu memleket için şimdi daha çok çalışma ve bilinçli olma zamanıdır.Her türlü tehditleri iyiden görmeliyiz.Birlik olmalıyız.Al bayrağımızla her yerdeyiz.
    Cevapla
  • turkuaz 8 yıl önce Şikayet Et
    belki sayin erdoganda yakalanan pkklalari assaydi pkknin koku kururdu
    Cevapla
  • hyr 8 yıl önce Şikayet Et
    Stalin ne kelime hitler,hitler putin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı