PKK'nın İngiltere desteğini doğruladılar!

İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden The Times, İşçi Partisi'nin lideri Corbyn'in, terör örgütü PKK'nın İngiltere'deki lobi örgütleriyle bağlantısı olduğunu öne sürdü.

PKK'nın İngiltere desteğini doğruladılar!
PKK'nın İngiltere desteğini doğruladılar!
GİRİŞ 17.12.2016 13:41 GÜNCELLEME 17.12.2016 13:41
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

İngiliz The Times gazetesi, İngiltere'de ana muhalefetteki İşçi Partisinin lideri Jeremy Corbyn'in, terör örgütü PKK'yı meşrulaştırma çabası içerisinde olan PKK'nın İngiltere'deki lobi örgütleriyle bağlantılı olduğunu ileri sürdü.

Gazetenin İstanbul mahreçli haberinde, Corbyn ile İşçi Partisinin Gölge Uluslararası Kalkınma Bakanı Kate Osamor'un, İngiltere'de faaliyet gösteren, PKK bağlantılı sözde "Kürdistan'da Barış" kampanya grubunun patronları arasında yer aldığı kaydedildi.

PKK'nın 2001'den bu yana İngiltere'nin yasaklı terör örgütleri listesinde bulunduğunun hatırlatıldığı haberde, Corbyn'in desteklediği sözde "Kürdistan'ta Barış" girişiminin "öncelikli hedefleri arasında, PKK'nın İngiltere'deki yasaklı terör örgütler listesinden çıkarılması olduğu" bildirildi.

Habere göre, girişimin aktif üyeleri olan Corbyn ve Osamor, grubun amaçlarını gündeme getirmek için siyasi konumlarını kullanıyor. The Times, haberde, Corbyn'in eylül ayında PKK destekçisi bir grubun düzenlediği toplantıda konuşma yaptığını, Osamor'un da nisan ayında parlamentoda terör örgütü elebaşına özgürlük adlı bir etkinliğe evsahipliği yaptığını yazdı.

Haberde, adının kullanılmasını istemeyen Londra'da yerleşik bir aktivistin de, Corbyn'in PKK'nın solcu ideolojisini desteklediği yönündeki ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR 16
  • Galip hoca 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizi zaten hiç sevmiyorlar. Peki soruyorum. Yurt dışında o kadar Türk var . Biz niye onların iç işlerini kaşıyamıyoruz.
    Cevapla
  • semih 7 yıl önce Şikayet Et
    biz dürüst bir halkiz da ondan .
    Cevapla
  • eKo 7 yıl önce Şikayet Et
    guzel soru
    Cevapla
  • Fehmi 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye ,yapılan bu saldırılara arka çıkan devletlerde aynı şekilde terör faliyetlerini desteklemelidir.bireysel saldırılarla can alıcı hedefleri imha etmelidir
    Cevapla
  • Levent 7 yıl önce Şikayet Et
    zamanı gelecek avrupaya gireceğiz ozaman bunların hesabını size er yada gec ödeteceğiz adaletten kaçamazsınız
    Cevapla
  • Akillllllllll 7 yıl önce Şikayet Et
    DEVLET ACILLL OLARAK CANLI BOMBA VE BENZERI eylem haxirliginda olan teroriste YUKSEK ODUL VE AF cikarmalidir
    Cevapla
  • AKILLLL 7 yıl önce Şikayet Et
    CANLI BOMBA EYLEMI EMRI ALAN TERORISTE DEVLET BU EYLEMINDEN VAZGECMESI HALINDE YUKSEK BIR ODUL VERMELI VE affedecek DUZENLEME YOLUNA GITMELI
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Fidan: Netahyahu bölgeyi savaşa sürüklemeye çalışıyor
Kulüpler Dünya Kupası'nda takımlar netleşti!