Zürih'te camide silahlı saldırı: 3 yaralı

İsviçre'nin Zürih kentinde "Islamisches Zentrum" camisinde gerçekleştirilen bir silahlı saldırıda 3 Somali kökenli vatandaşın yaralandığı açıklandı.

GİRİŞ 20.12.2016 10:20 GÜNCELLEME 20.12.2016 10:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İsviçre'nin Zürih kentindeki bir camide silahlı saldırganın 3 kişiyi yaraladığı bildirildi. Yaralanan 3 kişinin Somalili olduğu belirtildi.

Zürih Polis Ofisi'nden yapılan yazılı açıklamada, Zürih'te bir saldırganın camide silahlı saldırıda bulunduğu ve 3 kişiyi yaraladığı duyuruldu.

Olayda henüz can kaybı olmadığının belirtildiği açıklamada, saldırı sonrasında kaçan saldırganı bulmak için araştırma yapıldığı ifade edildi.

Saldırıda yaralanan 3 kişinin 30, 35 ve 56 yaşlarında, kaçan saldırganın ise yaklaşık 30 yaşında olduğu belirtildi.

Öte yandan, İsviçre medyasında çıkan habere göre, camiye düzenlenen saldırı sonrasında bölgeye yakın bir yerde bir ceset bulunduğu ve olayla bağlantısının araştırıldığı ifade edildi.

CAMİ MÜHÜRLENDİ

İsviçre'nin Zürih kentinde silahlı bir saldırganın 3 kişiyi yaraladığı "Islamisches Zentrum" camisi, İsviçre polisi tarafından mühürlendi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Dulqarnein 7 yıl önce Şikayet Et
    saka demiyorum polis saldirgani koruyor...
    Cevapla
  • Dulqarnein 7 yıl önce Şikayet Et
    Beyler, sahitler Simsiah li elbiseli bir adam saldirdi diyorlar, ve polis saldirgan ölü bulundu deyip hersey cozuldu diyorlar. FAKAT! sahitlerinde anlattigi deytaya gore o saldiganin elbisesi ve ölü bulunan adamin elbisesi FARKLI RENLIDIR! o Terorist saldirgan polis tarafindan korunuyor, bu cok korkunc BILGI o terorist hala serbest! polis sahte haberler veriyor! dikkat isvicredeki cematleri korumuyorlar! TAA TERSI saldirgani sakliyorlar... PKK koruyan bir ulkeden iyilik ve ya adalet BEKLEMIYORUZ!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor