Yunan bakandan Kardak'a çelenk

Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kamenos, 3 subaylarının ölüm yıl dönümü dolayısıyla Kardak'a helikopterden çelenk attı.

GİRİŞ 01.02.2017 11:57 GÜNCELLEME 01.02.2017 11:59
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kamenos, sabah erken saatlerde Kardak (İmia) adası üzerinden helikopterle uçarak, 21 yıl önce hayatını kaybeden 3 Yunan subay için denize çelenk attı.

KARDAK'A HELİKOPTERDEN ÇELENK

Yunan Bakan Kamenos’a Yunan Hava kuvvetleri Komutanı Hristos Hristodulu eşlik etti. Uçuş yerel saatle 08.20’de gerçekleşti.

DAHA ÖNCE DE ATMIŞTI

Kamenos, bakan olarak göreve başladığında yine 3 subay için Kardak adası üzerinden helikopterle uçmuş ve havadan denize çelenk atmıştı.

YORUMLAR 23
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    kardak türk kiyilarina 2-3 km niye türk botlarida yunanistana misilleme olarak kiyilarina 2-3 km yalasmiyorlar,eger botlarimizi batirirlasa , bizde ege denizinin ortasindan cizgiyi ceker bu tarafa gelecek olan tüm yunan botlarini batiririz,1974 yilinda ecevit yunan gemilerine kibrisa 200 milden fazla yaklasmayi yasaklamisti , yunanlilar bu yasaga harfiyen uymuslardi.simcik o zamandan daha kuvvetliyiz. .yunanistan ise almanyanin sadakasiyla ayakta zor ser durabiliyor.
    Cevapla
  • oğuzhan 7 yıl önce Şikayet Et
    değil çiçek atmak , oraya söğüt ağacı diksende bişey anlatmaya çalışamazsın panos kamenos :))) sökeriz kökünden vesselam :)
    Cevapla
  • efe 7 yıl önce Şikayet Et
    dıkkat et asagı dusme asagıda turk denız altısı olabılır torpıdoyu yersın walla
    Cevapla
  • Zeçii 7 yıl önce Şikayet Et
    Denizi kirletme deniz temiz kalsın
    Cevapla
  • urfalı 63 7 yıl önce Şikayet Et
    Sizi bi kaşık suda boğarız.Yunanlı da kim oluyor, daha düne kadar açlıktan nefesi kokanlar kalkıp bize gösteri yapıyor.1996 yılındaki Türkiye eski Türkiye değil dua edin indirmemişleri denize sizi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
13 ilde nefes kesen operasyon: 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi
İBB'den suya dev zam!