Hollanda'nın PYD sevdası!

Hollanda, Türkiye düşmanlığında bir adım daha ileri gidip, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun uçuş iznini iptal etti.

Hollanda'nın PYD sevdası!
Hollanda'nın PYD sevdası!
GİRİŞ 11.03.2017 16:49 GÜNCELLEME 11.03.2017 16:52
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Taha Dağlı - Haber7

Aynı Hollanda PKK-PYD terör örgütüne temsilcilik açtı, terör örgütüne yönelik destek çağrısı yapan Hollandalı milletvekili ise “Türkiye’nin baskılarından dolayı PYD’ye yeterli yardım ulaştırılamıyor” diye dert yandı.

PYD-PKK terör örgütü geçtiğimiz Eylül ayında Hollanda’nın Lahey kentinde temsilcilik açtı. Terör yuvası, 6 Eylül 2016’dan bu yana Hollanda’da resmi olarak faaliyet gösteriyor.

O tarihte PYD temsilciliği ile ilgili bir açıklama yapan Hollandalı milletvekili Harry van Bommel’in terör örgütüne yönelik açık destek çağrısı olmuştu.

PYD'YE YARDIM YAPAMAMAKTAN ŞİKAYETÇİYDİ

Hollandalı milletvekili, Türkiye’nin baskısı nedeniyle PYD’ye destek vermekte zorlanıldığına dikkat çekerek, Hollanda hükümetinin Türkiye yüzünden Suriye’de PYD’ye yeterli yardımı yapamadığından dert yanmıştı.

Harry van Bommel adlı milletvekili, “Türkiye PKK ile PYD’nin aynı olduğunu düşünüyor, oysa bize göre Batı ülkelerinin bir müttefiki olarak görüyoruz, aynı zamanda Türkiye, Rojava’ya yönelik yardımların ulaşmasına da baskı yapıyor” demişti.

YORUMLAR 35
  • türk 7 yıl önce Şikayet Et
    kandili yerle bir edelim
    Cevapla
  • emekli denizci 7 yıl önce Şikayet Et
    bence hollandada yaşıyan türkler de yaptırım uygulamalı bu densizlere.
    Cevapla
  • sezer 7 yıl önce Şikayet Et
    bu nedemek biz artık müttefik değiliz biz sizin düşmanınız demek bu şartlarda bizde safımızı değiştirip NATO üyeliğini askıya alalım ve NATO'nun üst ve askerini sınır dışı edelim
    Cevapla
  • Türkiyem 7 yıl önce Şikayet Et
    Oldu başka isteğiniz var mı acaba gerçekten çok komiksiniz Türkiye'den Korkuyoruz Müslümanlardan nefret ediyoruz o Yüzden terörist leri destekliyoruz demiyorsunuz da bi şeylər bi şeyler görüyoruz diyorsunuz biz artık size göz actirir miyiz bugünlere dua edeceksiniz Erdoğanı mumla.arayacaksınız işte tam da öyle bi nesil yetişiyor şükür fetihler yetişiyor Avrupa yok olacak Allahını izniyle siz bekleyin bekleyin türkiye büyüyor geliyor sukur
    Cevapla
  • kuzey 7 yıl önce Şikayet Et
    evet arkadaşlar nazi artığı hollandanın nasırına basmışız, daha durun pkaka ve eklentilerinin işi bittiğinde bakalım ne yapacaksınız, daha yeni başladık, bekle almanya, bekle ve gör faşist hollanda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Edanur'un ölümünde İBB çalışanı 4 kişiye gözaltı kararı
Hamas'a "terör örgütü" diyen İmamoğlu, metrolarda protesto edildi!