Türkiye'nin kırmızı bültenle aradığı isim serbest!

Türkiye'nin kırmızı bültenle aradığı, dün İspanya'da gözaltına alınan Doğan Akhanlı, serbest bırakıldı. Akhanlı'nın serbest bırakıldığını avukatı duyurdu.

Türkiye'nin kırmızı bültenle aradığı isim serbest!
Türkiye'nin kırmızı bültenle aradığı isim serbest!
GİRİŞ 20.08.2017 13:41 GÜNCELLEME 20.08.2017 14:52
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İspanya'nın Granada şehrinde tatil yapan Doğan Akhanlı, kimlik kontrolü sırasında, Interpol tarafından kırmızı bülten ile arandığı gerekçesiyle gözaltına alınmıştı.

NEDEN ARANIYORDU?

Akhanlı, 1989 yılında bir kişinin öldüğü döviz bürosu soygununa katıldığı iddiasıyla suçlanıyordu.

YORUMLAR 13
  • ihsan 6 yıl önce Şikayet Et
    yine alman gavuru işe karıştı serbest bıraktırdı
    Cevapla
  • Fehmi 6 yıl önce Şikayet Et
    Pkk pyd daisi besleyen bir adi avrupadan turkiyeye teslim etmesini beklememek gerekir bize yapriklarini bizde yapalim hicbirseyi sinemize cekmiyelim
    Cevapla
  • Mert 6 yıl önce Şikayet Et
    Almanya varini yogunu kullandı serbest kalması icin katolik bir ülkede canla basla kabul etti şimdide Türkiye Türkiyede Kalan mültecilerin hepsini serbest bıraksın avrupaya zaten mültecilerin hepsi almanyaya gitmek istiyor herkes muradına ersin nasıl olsa almanya insan haklarına çok düşkün bir ülke
    Cevapla
  • Peh! 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye düşmanlığı avrupayı o kadar alçaklaştırdı ki; alelade, hatta adi suçluları bile iade etmek yerine beslemeyi tercih ediyorlar.
    Cevapla
  • Wang Yu 6 yıl önce Şikayet Et
    Almanaya sigmar gabriel'in çabası üzere serbest bırakıldı, bu kadar çaba ve bu kadar çabuk neden murat kurnaz'ı, haksız yere guantanamo'da senelerce ağır işkence gören alman vatandaşına sahib çıkmadı? Hatta amerika murat'ı alabilirsin, suçsuz yere 2 yıl tuttuk demişti, almanya 3 yıl bu açıklamadan sonra dilekçeyi verip almıştı. Suçu müslüman olmaktımı, sayın Steinmeier ozaman dışişleri bakanı, bugünün cumhurbaşkanı. Hani ayrımcılık yoktu sayın gabriel,.bu nasıl mümkün oluyor lütfen demokrasi ve insanhaklarına inanan bir insan olarak bunu anlamak istiyorum, izzahbedermisiniz bi'zahmet.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sivas'ta geceye damga vuran penaltı: F.Bahçe ligin dışına itilmiştir
Türkiye ile ABD arasında Ankara'da Terörle Mücadele zirvesi