Yunanistan'dan ABD'yi kızdıracak 'Putin' hamlesi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e, Yunanistan’daki Demokritos Üniversitesi tarafından bölgesel istikrar ve refaha katkılarından dolayı altın madalya verildi.

Yunanistan'dan ABD'yi kızdıracak 'Putin' hamlesi
Yunanistan'dan ABD'yi kızdıracak 'Putin' hamlesi
GİRİŞ 16.12.2017 12:37 GÜNCELLEME 16.12.2017 12:39
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Rusya’nın Yunanistan Büyükelçiliği’nden yapılan açıklamaya göre, 13 Aralık’ta Demokritos Üniversitesi’nin Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e bölgesel istikrar ve refaha katkılarından dolayı verdiği altın madalyanın takdim töreni gerçekleşti.

​Demokritos Üniversitesi 1973 yılında kurulmuştu. 8 fakülte ve 19 yüksek okula sahip üniversitede 15 bini aşkın öğrenci eğitim görüyor.

YORUMLAR 6
  • Beto 6 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistani Rusyaya inad avrupa birligine aldilar.Komsunun yapacagi tek sey avrupadan ve abd den kopmak ve doguya yönelmek,her alanda!
    Cevapla
  • komşu 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamlar senin gibilerin komşusu olabilir,bizim değil!
    Cevapla
  • Metin Tetik 6 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden garip, elinden tutanı olmayan, iyi eğitilmemiş ERKEK'ler bir zengin veya hayırsevere "yanaşma" olurlardı. Rahmetli ATATÜRK erken ölmese, sağ iktidarlar TARIM ve EĞİTİM yuvası köy enstitülerini kapatmasalar ÜLKEM ŞİMDİ HEM TARIM HEM SANAYİ ÜLKESİ İDİ. Tek başına kişilik sahibi ülke idi. Uçağını seçim afişlerinde değil, havada ve Mars yolunda uçuruyor olurdu. (her yer imam dolu, ama uçağımız afişlerde uçuyor, iş makinalarımızın kâfirler tarafından nasıl üretildiğini prospektörlerinden izliyoruz.) Asrın ülkesi biziz (!), her işveren iki işçi alınca diğer ülkeler çatır-çatır çatlayacaklar... rastgele...
    Cevapla
  • Haktan 6 yıl önce Şikayet Et
    Doğru diyosun aslında zamanında uçak fabrikasını kapattırmasaydınız şimdi uçaklarımız havada olurdu.
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Nuri Demirağ ın hayatını bir oku okuda bu ülkeyi kimlerin geri bıraktığını gör.
    Cevapla
  • Yavuz 6 yıl önce Şikayet Et
    Yaw he he. 80 senedir marsa uçacaktınız da sağ iktidarlar paçanızdan tuttu. Batı ahlaksızlıklarından başka neyini aldı cehape zihniyeti? Türkiye sanayi ile değil tarımla uğraşsın, etrafına bakmasın, kafasını kaldırdıkça darbe yaparız diyenler modern çağdaş insanlar dı değil mi? Koskoca tüsiad tan bir delikanlı çıkmıyor. montaj sanayi neyinize yetmiyor diyorlar. Neyse, taş kafalılara laf anlatılamıyor bu ülkede. Batıya secde etmeye devam edin siz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama
AK Parti'den 'Mehmet Şimşek' açıklaması: 'Desteğimiz tamdır'