Yunan Cumhurbaşkanı sonradan Aslan kesildi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tarihi bir şamar yiyen Yunanistan Cumhurbaşkanı Noel mesajında da Kıbrıs ve Lozan Antlaşmasına vurgu yaptı.

Yunan Cumhurbaşkanı sonradan Aslan kesildi!
Yunan Cumhurbaşkanı sonradan Aslan kesildi!
GİRİŞ 22.12.2017 18:34 GÜNCELLEME 22.12.2017 18:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan’a yaptığı ziyarette hem Yunan Cumhubaşkanı hem de Başbakan Çipras’a 'Lozan' konusunda şamar niteliğinde tarihi bir ders vermişti. Erdoğan’ın karşısında koltuktan düşercesine aciz bir durumda olan Yunanistan Cumhurbaşkanı noel mesajında aslan kesildi. 

 

 

Yunanistan Cumhurbaşkanı Prokopis Pavlopulos, Noel mesajında, Türkiye ile iyi ilişkilerin ''Ankara'nın Kıbrıs’ın egemenliğine ve Lozan Antlaşmasına saygısına bağlı olduğunu'' öne sürdü.

Mesajı yansıtan Kathimerini Gazetesi ise bir süre önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Yunan mevkidaşı arasında Atina'da yapılan görüşmeyi anımsatarak, ''Türk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ay Yunanistan’a yaptığı ziyaret sırasında ikili, antlaşma ile ilgili karşılıklı olarak ender rastlanan açık sözlü beyanlarda bulundular'' yorumunu yaptı.

Gazete, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Pavlopulos ile görüşmesinde, ''Lozan Antlaşması’nın açıklık gerektiren ayrıntılarının olduğunu söylediğini'' de yazdı.

YORUMLAR 4
  • Tellioglu 6 yıl önce Şikayet Et
    Koyverin küçük enişteyi
    Cevapla
  • tokatci 6 yıl önce Şikayet Et
    İlk once isgal altindaki bati trakyayi ve tum ege adalarini terk edin ve bize borcunuz olan savas tazminatini odeyin defolun gidin tum balkanlar bizim turklerindir muptezel yunanlilar.
    Cevapla
  • Yakub 6 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistan 500 milyar euroya Avrupaya satıldı. Görevi sınır bekçiliği! Can alıcısı ise konstaninapolu yani Istanbulu geri almak için Türkiyenin en zayıf anında saldırı gerçekleştirmek.
    Cevapla
  • tesbit 6 yıl önce Şikayet Et
    Burnumuzun dibindeki 12 ada bizimdir diyoruz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim