Gülhan Abacı Almanya'da hayatını kaybetti!

Almanya'nın Hamburg Kenti'nde yaşayan Eyalet Milletvekili Kazım Abacı'nın 30 yaşındaki model yeğeni Gülhan Abacı trafik kazasında hayatını kaybetti.

Gülhan Abacı Almanya'da hayatını kaybetti!
Gülhan Abacı Almanya'da hayatını kaybetti!
GİRİŞ 27.04.2018 09:15 GÜNCELLEME 27.04.2018 09:15
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Instagram'da sunduğu Make-Up ve makyaj modelleri ile ünlenen Gülhan Abacı, Salı akşamı Hamburg'a doğru küçük Smart aracı ile giderken kaza yaptı. O sırada 120 kilometrelik hız sınırı bulunan yolda 200 kilometre hızla giden beyaz bir BMW, Abacı'nın arabasına arkadan çarptı. Genç kızın aracı yaklaşık 300 metre sürüklendi.

Arabada büyük hasar oluşurken Gülhan Abacı ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Genç kadının arabasına çarpan sürücünün 2.2 promil alkollü olduğu anlaşıldı. Kazadan sonra A 1 otobanı saatlerce kapalı kaldı.

 

 

Alman basını kazaya geniş yer verdi.

Alkollü sürücü hakkında, adam öldürmeye sebebiyet vermekten soruşturma başlatıldığı açıklandı.

YORUMLAR 17
  • Bizde olsa 5 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyede olsa savci adli kontrol sartiyla serbest bieakir ilk durusmada da salardi
    Cevapla
  • RECEP 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. geride kalanlarına Allah sabırlar versin. Hani almanya da kurallar kültürü vardı,hani herkes medeniydi,hani hep örneklerimizde almanya,japonya bulunurdu,hepsi fasa fiso. Efes te tuvalet yerine tarihi eserlere sç an japon da gördük,kurallara uymayan alman da ... Başka milletleri yüceltip kendimizi eziklemenin sonu geldi artık.
    Cevapla
  • zeki usta 5 yıl önce Şikayet Et
    kazada hayatını kaybeden gülhan abacı allahdan rahmet sevenlerine baş sağlığı
    Cevapla
  • osm786 5 yıl önce Şikayet Et
    almanyada sehir ici sinirili. sehirdisi istedigin gibi sür mantigi var.
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    heryer sınırlı otoyol hariç
    Cevapla
  • OKUYUCU 5 yıl önce Şikayet Et
    Haberde diyor ki: Sunduğu Make-Up ve makyaj modelleri ile ünlenen... keşke haberde deseydi ki, camilerde sık sık ibadet ettiğine rastlanan.. Ünlü olmak, insanların çok fazla karşısına çıkmak, çok hırs yapmak, hızlı kullanmak her zaman felakettir. Güzelliği örteceksin, günahların örtülür !!! KALBİ İYİ İSE, İMANLI VE İNANÇLI İSE NE MUTLU !
    Cevapla
  • haber okur 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet. Makyaj modelleri ile ünlenmiş : )) Kendini göstermelik sergiye çıkaranlara acıyorum.. Kadın (makyajsız) güzelliğini sadece eşine göstermeli. Ben eşimin ne ünlü olmasını isterim, ne de kendini sergileyip başkalarının bakmasını. Eşimin güzelliğinin farkında hiç kimse olmasın, gizlemeye çalışsın. İbadet de herkes görüp takdir edilsin diye değer bulmaz, gizli kapılar ardında yapılan ibadet makbuldür.
    Cevapla
  • someone 5 yıl önce Şikayet Et
    OKUYUCU HAKLI !! Bu yorumu 15 kişi beğenmiş, bir siz mi beğenmediniz SAYIN DOCTOR, TELL ME PLS ! Tabi ne de olsa erkeksiniz, karşınızdaki de badana yaparak güzelleşmiş bayan, hiç olumsuz yorum yapar mısınız ? Burası ne ABD, ne de ALMANYA !!! Öyle dışıyla güzellik sergileyeceğine, içini süslemiş mi acaba ?
    Cevapla
  • dr.Erhan Paşoglu 5 yıl önce Şikayet Et
    dostum alman diyor make up diyor max factor diyor.Imamların makyajla ne işi olur.Kilisede rahibeler makyaj yapıyor. Abd de.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi