Kusursuz sarı saçlara giden yol: Sarı saçın bakımı

İpuçlarımızla sarı saç renginin her zaman parlak ve canlı görünmesine yardımcı olabilirsin!

Kusursuz sarı saçlara giden yol: Sarı saçın bakımı
Kusursuz sarı saçlara giden yol: Sarı saçın bakımı
GİRİŞ 04.07.2016 11:06 GÜNCELLEME 04.07.2016 11:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Saçlarını daha açık, sarı tonlarında bir renge boyamak bu işin en zor kısmı olsa da, saç renginin hep ışıltılı ve canlı kalmasını sağlamak da bir o kadar zor. Sarı saç rengine ulaştıktan sonra, saçların açıldığı için kırılmaya karşı çok daha hassas olurlar. Ama bazı ipuçlarıyla bu rengin her zaman parlak ve canlı görünmesine yardımcı olabilirsin!

Saçlarını boyamadan önce bakıma başla

Saçlarını sarı tonlarına boyamadan önce, bakıma başlayarak daha ışıltılı görünmelerini sağlayabilirsin. Saçını boyamadan 1 hafta önce, bakım maskesiyle saçlarına yoğun bakım sağlayabilirsin.

-İdeal şampuanı bul

Saçlarının rengini muhafaza etmek için, boyalı saçlara yönelik, yumuşatıcı ve nemlendirici özellikte şampuanları kullanabilirsin. Özellikle yaz günlerinde güneşin zararlı etkilerinden korunmak için UV filtreli şampuanları kullanabilirsin.

-Sağlıklı görünen sarı saçlar için bakım önemli

Şampuan dışında, saç bakım ürünleri de saçlarının sağlıklı olmalarını sağlarken çok önemlidir. Saç bakım yağları, bakım spreyleri saçlarının daha kolay taranmasını sağlarken, ışıltılı ve canlı olmasına yardım eder.

-Isıya karşı korun

Saçlarını ısıyla şekillendirirken, özellikle boyalı olduğunda çok dikkatli olmalısın. Aşırı ısı kullanımıyla, saç rengin solabilir. Bu nedenle maşa veya düzleştirici kullanmadan önce ısı koruyucu sprey ya da serum kullanabilir, ısı kullanımını da haftada 1 veya 2 defa olarak ayarlayabilirsin.

-Doğru saç boyalarını kullan

Evde saç boyamak doğru saç boyalarını kullandıktan sonra hem çok kolay, hem de zamandan ve bütçenden tasarruf. Saçlarını sarıya boyarken de, kullandığın boyanın besleyici özelliklere sahip olmasına dikkat etmelisin.

YORUMLAR 1
  • münevver 3 yıl önce Şikayet Et
    saçlarımı evde hep kendim boyarım zigavus bitkisel boya kullanırım hamileliğimde bile kullandım güvenim tamdır hem ekonomik hem güvenli tavsiye ederim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şenol Güneş'i resmen duyurdular! İmza an meselesi
Kripto düzenlemesi TBMM Başkanlığı'na sunuldu! Gri listeden çıkış için son adım