Uzun ve bakımlı kirpiklere sahip olun

Kirpiklerimizin zaman zaman seyrekleşmesi, dökülmesi ve kırılması hepimizin moralini bozar. Ancak tüm bunlara engel olmak için mutlaka kirpiklerimize belli bakımlar yapmalıyız.

Uzun ve bakımlı kirpiklere sahip olun
Uzun ve bakımlı kirpiklere sahip olun
GİRİŞ 04.03.2017 12:52 GÜNCELLEME 04.03.2017 12:52

-Kirpiklerinizi sık sık rimele maruz bırakmayın. Bu şekilde kirpiklerinizin hava almasını önlemiş olursunuz. Hava almayan kirpiklerde sağlıklarını yitirmeye başlarlar.

-Kirpiklerinizdeki makyajı temizlemeden asla uyumamaya çalışın.
-Haftanın belli günleri kirpiklerinize rimel sürmekten kaçının. Çünkü rimel belli bir süre sonra kirpiklerinizi güçsüzleştirmeye başlayacaktır.

-Zeytinyağı ve Hint yağı gibi yağlarla kirpiklerinize bakım yapabilirsiniz. Bir pamuk ya da kulak çöpü yardımıyla kirpiklerinize sürebilirsiniz.

-Bitkisel yağlarla kirpik diplerinize masaj yaparak kan akışının hızlanmasını sağlayabilirsiniz.

-Mutlaka düzenli beslenin. Saçlarınız, kirpikleriniz ve cildiniz en çok bundan etkilenir. A,E,b12 gibi gerekli vitaminleri besinlerle almalısınız.

-Araştırıp çeşitli kirpikler için bakım kürlerini uygulayabilirsiniz. Böylelikle kirpiklerinizin düzgün ve güzel görünümüne katkı sağlarsınız.

-Bol bol su için. Su tüm vücudumuzun güzellik kaynağıdır aslında ama saçımıza, cildimize ve kirpiklerimize en büyük güzelliği ve parlaklığı en çok içtiğimiz sudan sağlarız, minerallerle.

-Tüm bu önerileri uygulayarak siz de uzun ve bakımlı kirpiklere sahip olmak şansına erişebilirsiniz. Kirpiklerinizin daha uzun ve bakımlı olması gözlerinizi ve makyajınızın güzel görünmesini de etkileyecektir. Bu nedenle kirpiklerinizle ilgilenin ve onlara sağlıklı ve güzel bir görünüm kazandırın.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!
Türkiye'de bir ilk! TCG İstanbul göreve bir ay sonra göreve hazır...