Çin'den çıldırtan karar: Yasaklandı
Çin hükümeti, FPS (first person shooter) meraklısı oyunserverleri çıldırtacak bir karar aldı. Battlefield 4, Çin'in geleceğine ait 'kötüleyici' içeriği nedeniyle bugünden itibaren yasaklandı.

GİRİŞ 30.12.2013 18:44
GÜNCELLEME 30.12.2013 18:44
Çin Kültür Bakanlığı'nın verdiği kararla, oyun tüm internet satış platformlarından ve oyun mağazalarından kaldırıldı.
Dahası, oyunu internetten indirmiş olan Çinli oyunseverlerin hiçbir online hizmete erişemeyeceği belirtildi. Bakanlık, Battlefield 4 yükleyenlere oyunu konsol ve PC'lerinden silme çağrısında bulundu.
SlashGear sitesinin haberine göre, bakanlık, 'Battlefield 4 bağlantılı tüm dosyaların, haberlerin, yamaların ve diğer verilerin 24 saat içinde silinmesi' emri çıkardı.
Battlefield 4, oyunculara Rusya, Çin ve ABD ile farklı senaryolarda oynama şansı sunuyor. Tek ve çok oyunculu seçeneklerde, her üç ülke birbiriyle karşı karşıya geliyor.
YORUMLAR 2
-
ali_kerem 11 yıl önce Şikayet EtÇok doğru bir karar. Esasında müslümanların bu boykotları yapması lazım ama malesef o bilinç yok. Her yaptıkları filmde, oyunda vb. ortamda müslümanları terorist gibi gösteren Amerika'nın oyunlarını boykot etmek yerine ödüllendiren müslümanlar sonra da Amerika'dan şikayet eder. Çin'i tebrik etmek lazım, en doğrusunu yapıyor, umarım da başarılı olurlar. Amerika'nın maddi olarak en ufak zarar görmesi tüm dünya için kârdır. Oyun sektörü artık milyon dolarlar harcanan bir sektör haline gelmiştir, çok ciddi paralar dönmektedir ve büyük-küçük herkesin beynini yıkamaya yönelik propagandalar içermektedir.Beğen Toplam 4 beğeni
-
bekir terzi 11 yıl önce Şikayet Etbu oyunu oynayan çok kişi var. çin başedemez geri alır bu kararı...Beğen Toplam 1 beğeni