MasterChef Şükrü kimdir? MasterChef Şükrü Özsarı nereli ve kaç yaşında? MasterChef Şükrü elendi mi?

MasterChef'te yaşadığı kavga ile gündeme düşen yarışmacı MasterChef Şükrü oldukça çok konuşuldu. Yeteneği ile şeflerin takdirini kazanmayı başaran Şükrü, MasterChef Türkiye'nin ana kadrosunda başarı gösteren isimlerden. Peki MasterChef yarışmacısı Şükrü kimdir, aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? MasterChef Şükrü kavgası ve diğer detaylar...

MasterChef Şükrü kimdir? MasterChef Şükrü Özsarı nereli ve kaç yaşında? MasterChef Şükrü elendi mi?
MasterChef Şükrü kimdir? MasterChef Şükrü Özsarı nereli ve kaç yaşında? MasterChef Şükrü elendi mi?
GİRİŞ 04.10.2021 09:15 GÜNCELLEME 04.10.2021 09:15

8 Ağustos akşamı TV ekranlarında yayınlanan bölümde tüm rakiplerini yenen Şükrü, MasterChef Türkiye’nin ana kadrosuna yerleşen altıncı isim oldu. MasterChef izleyicileri tarafından merak edilen ve araştırma konusu olan yarışmacı Masterchef Şükrü Özsarı kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte tüm merak edilenler…

Masterchef Türkiye 2021’in ana kadrosundan olan Şükrü Özsarı İzmirli’dir. 28 yaşında olan Masterchef Şükrü İzmir Ekonomi Üniversitesinden mezundur. Üç çocuklu bir ailenin çocuğu olan Şükrü yemek anlamında eğitimli bir yarışmacıdır. Yemek yapmayı çok sevdiğin ifade eden Şükrü, bu alanı seçmekten asla pişman olmadığını vurgulamıştır.  

ELENMİŞTİ GERİ DÖNDÜ

3’lü düelloda Mehmet- Şükrü- Hamza karşı karşıya gelmiş ve Şükrü, rakibi Hamza’ya yenilerek elenmişti. Yetenekleri ve becerisi ile jüri üyelerinin aklında kalmayı başaran Şükrü, ‘en iyi ikinci’ olarak, jüri üyelerinin kararıyla yarışmaya geri döndü ve 2’inci grupta yarıştı.

MASTERCHEF ŞÜKRÜ ELENDİ Mİ

MasterChef Şükrü, potada olan isimlerden. Elenen yarışmacı Şükrü oldu.  

MasterChef Fatma kimdir? MasterChef Fatma nerelidir ve kaç yaşındadır? MasterChef Fatma kimdir? MasterChef Fatma nerelidir ve kaç yaşındadır?

MasterChef Milhan kimdir? MasterChef Milhan nerelidir ve kaç yaşındadır? MasterChef Milhan kimdir? MasterChef Milhan nerelidir ve kaç yaşındadır?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL