MasterChef Burcu kimdir ve nerelidir? Elendi mi? MasterChef Burcu'nun eşi...

MasterChef Türkiye'de kendine olan güveni ve arkadaş grubu ile dikkat çeken Burcu bazı tartışmalara sebep oldu. MasterChef'in ana kadrosundan olan yarışmacı Burcu kimdir, aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? MasterChef Burcu'nun eşi kimdir? İşte tüm merak edilenler...

MasterChef Burcu kimdir ve nerelidir? Elendi mi? MasterChef Burcu'nun eşi...
MasterChef Burcu kimdir ve nerelidir? Elendi mi? MasterChef Burcu'nun eşi...
GİRİŞ 03.01.2022 08:52 GÜNCELLEME 03.01.2022 08:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Masterchef Türkiye'nin 10 Ağustos akşamı TV ekranlarında yayınlanan bölümünde yaptığı yemekler ile grubundaki tüm rakiplerini eleyen Burcu, ana kadroya giren sekizinci isim oldu. MasterChef izleyicilerince bilgi edinme isteği uyandıran ve hakkında araştırma yapılan yarışmacı Burcu kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? İşte detaylar...

Burcu Önal 1986'da İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Diyarbakırlı olan yarışmacı İbrahim Önal ile evlidir. Asıl mesleği yemek geliştiriciliği olan iddialı yarışmacı aşçılık eğitmenliği de yapmaktadır.

Yaklaşık 15 yıl Asya'da kalan Burcu, Asya yemeklerine oldukça hakim. Çin mutfağı hakkında da eğitim almış olan Yarışmacı Burcu'nun sosyal medya paylaşımları ise oldukça ilgi çekti. 

MASTERCHEF'TEN ELENMİŞTİ

Ayrıca 2020'de yine MasterChef Türkiye'ye katılan yarışmacı Walison karşısında elenmişti. 

MASTERCHEF BURCU ELENDİ Mİ?

2022'nin MasterChef'inde mücadele eden Burcu Önal, 2 Ocak'ta yarışmadan elendi. Böylece yarışmayı 6. olarak tamam

MASTERCHEF BURCU'NUN EŞİ

MasterChef Burcu İbrahim Önal ile evlidir. 

MasterChef Hamza kimdir? MasterChef Hamza nerelidir ve kaç yaşındadır? MasterChef Hamza kimdir? MasterChef Hamza nerelidir ve kaç yaşındadır?

MasterChef Şükrü kimdir? MasterChef Şükrü nerelidir ve kaç yaşındadır? MasterChef Şükrü kimdir? MasterChef Şükrü nerelidir ve kaç yaşındadır?

YORUMLAR 1
  • Fatoş özcan 2 yıl önce Şikayet Et
    Burcu için seyrediyordum hakkını yediler seyretmek daha
    Cevapla