MasterChef Görkem kimdir ve aslen nerelidir? MasterChef Görkem elendi mi?

MasterChef Türkiye'de çok konuşulan isimlerden biri de Görkem oldu. Özgüveni ve yeteneği ile ilgi toplayan Görkem, MasterChef'in ana kadrosuna girmeyi başardı. Peki MasterChef yarışmacısı Görkem kimdir, aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? Tüm detaylar haberimizde...

MasterChef Görkem kimdir ve aslen nerelidir? MasterChef Görkem elendi mi?
MasterChef Görkem kimdir ve aslen nerelidir? MasterChef Görkem elendi mi?
GİRİŞ 13.12.2021 09:23 GÜNCELLEME 13.12.2021 09:23

GörkemMasterchef Türkiye'nin 11 Ağustos'ta yayınlanan yeni bölümünde çıkardığı tabaklar ile grubundaki tüm rakiplerini eleyen Görkem, ana kadroya giren dokuzuncu isim oldu. MasterChef seyircileri tarafından merak edilen hayatı araştırılan Görkem Demiral kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? İşte tüm merak edilenler...

Görkem Demiral, Aslen İzmirlidir ve İstanbul'da ikamet etmektedir. Başarılı yarışmacı anne tarafından Faslıdır. 23 yaşındaki iddialı yarışmacı, cafe, restoran ve otellerde görev yapmıştır. 6 senedir mesleğin içinde bulunmaktadır. 

Yarışmanın ilk turuna birlikte geldiği ablası Esra Demiral daha önce Kuaförüm Sensin ve Temizlik Benim İşim yarışmalarına katılmıştır. 

MASTERCHEF GÖRKEM GERİ DÖNDÜ

Elenen yarışmacıları kapsayan ana kadroya geri dönme mücadelesini kazanan 2 isimden biri Görkem oldu. Elendikten sonra kadroya yeniden dönen Görkem, savaşına devam ediyor. 

İKİNCİ KEZ ELENDİ 

Görkem, bu hafta potada mücadele eti. Yarışma sonunda elenen Görkem oldu. 

MasterChef Burcu kimdir? MasterChef Burcu nerelidir ve kaç yaşındadır? MasterChef Burcu kimdir? MasterChef Burcu nerelidir ve kaç yaşındadır?

MasterChef Hamza kimdir? MasterChef Hamza nerelidir ve kaç yaşındadır? MasterChef Hamza kimdir? MasterChef Hamza nerelidir ve kaç yaşındadır?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL