Masterchef'te kim elendi? Akıllardan silinmeyecek ayrılık: Kemiklerim titreyerek geldim!

Masterchef Türkiye'de bu hafta Ayaz, Mert, Gamze, Büşra, Eda, Burcu ve Çağatay eleme adayı olarak kıyasıyla mücadele etti. 23 Temmuz'da Masterchef'e veda eden isim jüriler tarafından açıklandı. İşte, kimsenin beklemediği o yarışmacının vedası...

Masterchef'te kim elendi? Akıllardan silinmeyecek ayrılık: Kemiklerim titreyerek geldim!
Masterchef'te kim elendi? Akıllardan silinmeyecek ayrılık: Kemiklerim titreyerek geldim!
GİRİŞ 25.07.2023 17:01 GÜNCELLEME 25.07.2023 17:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bu yıl en iyilerin yarıştığı Masterchef'te All star formatı ile TV8 ekranında yaynınlanmaya devam ediyor. Masterchef'in ikinci haftasında bir isim daha yarışmaya veda etti. Kendi döneminde oldukça başarı gösteren ve akıllara kazınan yarışmacının ayrılığı akıllardan silinmeyecek.

2018'den beri her yıl TV8 ekranında izleyici ile buluşan Masterchef'te en başarılı yarışmacılar kıyasıya mücadele veriyor. All Star şampiyonluğu için ellerinden geleni yarışmacılardan biri daha yarışma programına veda etti. 

HAFTANIN KAZANANI KIRMIZI TAKIM OLDU

Mavi takımın kaptanlığını Eda, Kırmızı Takım'ın kaptanlığını ise Barış yaptı. Kıyasıya mücadelenin ardından tüm haftanın galibi 2-1 skor ile Kırmızı takım oldu. 

BU HAFTA POTADA KİMLER VAR 

Haftanın birinci dokunulmazlık oyununda kazanan Kırmızı takım oldu. Oyun sonucunda kaybeden Mavi takımda Burcu dokunulmazlığı aldı. Burcu, potaya giden ismi Ayaz olarak belirledi. Oylama sonucunda ise Mert potaya gitti. 

İkinci dokunulmazlık oyununda ise Mavi takım dokunulmazlığın sahibi oldu. Kırmızı takımdan dokunulmazlığı alan Tanya Gamze'yi potaya gönderdi. Yenilgi yaşayan Kırmızı takımda ise eleme adayı olan isim Büşra oldu. 

Üçüncü dokunulmazlık oyunun sonucunda ise kazanan takım Kırmızı oldu. Yarışma sonucunda kaybeden takımın dokunulmazlığını alan isim ise Sergen'di. Dokunulmazlığın sahibi olan Sergen, gitme adayı olarak Eda'yı seçti. Takım içindeki oylama sonucunda ise Burcu eleme adayı oldu. 

Kalan isimler arasında yapılan yarışma sonucunda ise Çağatay 7. isim olarak potaya gitti. 

Tüm bunların sonucunda bu haftanın gitme adayları şunlar:

  • Ayaz

  • Mert

  • Gamze

  • Büşra

  • Eda

  • Burcu

  • Çağatay

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ? (23 TEMMUZ) 

Masterchef All Star'da ilk elenen isim Burcu oldu. 

MasterChef Burcu kimdir ve nerelidir? Elendi mi? MasterChef Burcu'nun eşi...MasterChef Burcu kimdir ve nerelidir? Eşi kim?

MASTERCHEF BURCU'DAN DUYGU DOLU SÖZLER

Masterchef Burcu, vedasının ardından "Kader diyeceğim. Çünkü gece 40 derece ateşte, buraya da cayır cayır yanarak geldim. Kemiklerim titreyerek geldim ama elimden gelen her şeyi yaptım. Bunun bir anlamının olduğunu düşündüm bu gece. Vazgeçmedim, sonuna kadar gittim ve bir tabak çıkardım." şeklinde konuştu.

Kendi yolundan vazgeçmeyeceğinin de altını çizen Burcu Önal, "Emeğim, öğrencilerim, hayatta yapmak istediklerimle buraya geldim. Yine söylüyorum, tüm Türkiye'ye göstermek istediğim şey, 16 yaşında pijamayla yola çıkan Burcu'nun neler yapabildiğiydi. Dünya beni tanıyacak, bunu biliyorum" ifadelerini kullandı. 

YEDEK KADRODAN KİM GELECEK?

  • Azize

Azize, Masterchef All Star'a veda eden ismin yerine ana kadroya katılacak.  

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Kenan Koç 9 ay önce Şikayet Et
    burcu bu sene ölü gibiydi.
    Cevapla
  • yiğit 9 ay önce Şikayet Et
    gamze elenirse ben bu programa bakmam,kanalıda silerim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi