Danilo Şef'ten şok eden itiraf! Memleketine mi dönüyor?

Geçtiğimiz günlerde çalışanı tarafından darp edilen ünlü şef Danilo Zanna, büyük ses getiren bir açıklama ile gündeme geldi. Danilo şef Türkiye2yi terk edeceğine yönelik konuyla ilgili çarpıcı bir konuşma yaptı.

Danilo Şef'ten şok eden itiraf! Memleketine mi dönüyor?
Danilo Şef'ten şok eden itiraf! Memleketine mi dönüyor?
GİRİŞ 01.08.2023 10:22 GÜNCELLEME 01.08.2023 10:22
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Masterchef Türkiye'nin sevilen jüri üyesi Danilo Zanna, geçtiğimiz günlerde akıl almaz bir şiddet vakıası ile gündeme gelmişti. Ünlü şef, restoranında çalışan bir kimse tarafından ulu orta darp edildi. 

Bu darp olayının ardından Danilo Zanna'nın Türkiye'yi terk edeceği ve memleketi olan İtalya'ya geri döneceğine ilişkin iddialar kafaları karıştırdı. Bunun üzerine Zanna, konuya açıklık getirecek bir açıklama yaptı.

Danilo Şef aslen nereli ve kaç yaşında? Danilo Şef boşanıyor mu? Danilo Zanna eşine...Danilo Şef aslen nereli ve kaç yaşında? Danilo Zanna eşine...

Masterchef Burcu elendikten sonra ortalığı toza dumana kattı: Kırdı, yıktı, parçaladı! Masterchef Burcu elendikten sonra ortalığı toza dumana kattı: Kırdı, yıktı, parçaladı!

TÜRKİYE'Yİ TERK EDİYOR MU?

Takipçilerinin üzüntüsü üzerine Türkiye'yi terk edeceği konuşulan Danilo Şef, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak, iddiaları yalanladı. Danilo Zanna'nın ülkesine dönmeyeceği bilgisi, sevenlerini rahatlattı.

İşte Danilo Şef'in Türkiye hakkında, ses getiren itiraf gibi açıklaması:

Türk milleti için hissettiklerim sağlam ve derin kökleri olan bir duygudur. Sadece bu milletin sınırsız güzelliği, dünya için temsil ettiği kadim tarihi, muhteşem denizleri ve manzaraları değil ve hatta bunca yıldır hala keşfetmeye devam ettiğim inanılmaz gastronomi hazinesi bile değil. Türk millete olan sevgim, yaşayan insanlardan, karakterlerinden, adeta beni oğulları gibi karşılamalarından geliyor. Sevgim son 10 yılda yollarını benimkiyle iç içe geçirmiş, bu muhteşem kültürü ve Türk milletini keşfetmeme, öğrenmeme, yaşamama neden olan tüm o harika insanlara bağlıdır. Hiçbir eylem, insan ve olay beni Türkiye'ye ve içinde yaşayan toplumuna duyduğum sevgi ve saygıyı benden alamaz. Seni seviyorum Türkiye ve hayatıma girip beni kabul ettiğiniz için teşekkür ederim ve en çokta destek mesajlarınız, yanımda olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 11
  • Türkiye 8 ay önce Şikayet Et
    Biletini alalım gitsin ülkenin kanını emiyorlar
    Cevapla
  • Toprak 8 ay önce Şikayet Et
    Anadan babadan türk doğmuş ama türke ve türkiye ye hainlik yapan binlerce çalıdibi mahsulünün içinden rastgele birtane çek ve bu insanın yanına koy bak bakalım ne göreceksin..?
    Cevapla
  • Goksel 8 ay önce Şikayet Et
    Çalışanlarına karşı pek iyi davranmıyormuş, pek mutlu değillermiş garsonlar ve diğer işçiler.
    Cevapla
  • Harun 8 ay önce Şikayet Et
    sevenleri rahatlamışsa mesele kalmamıştır. Onların rahatlaması çok önemli.
    Cevapla
  • Vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    Danilo’ yu kıskananlar hoş olmayan yorumlar yazmışlar. Danilo bizden biri artık, binde bir kıskananı olabilir ama herkes onu benimsedi ve seviyor. Bu ülke senin ikinci evin Danilo sen olumsuz yorumlara üzülme.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı