Masterchef All Star'da yarışmacılar birbirilerine öfke kustu! "Kimse suratıma bakmasın"

Masterchef All Star'da tansiyon iyice yükseldi. Çok sayıda yarışmacının tartışma yaşadığı Masterchef'in yeni bölümünde takımını boykot edenler de var, "Tabağına tuz bas" diyenler de... İzleyiciyi ekrana kilitleyen programdaki gerginlik sosyal medyada gündem oldu.

Masterchef All Star'da yarışmacılar birbirilerine öfke kustu! "Kimse suratıma bakmasın"
Masterchef All Star'da yarışmacılar birbirilerine öfke kustu! "Kimse suratıma bakmasın"
GİRİŞ 04.08.2023 09:08 GÜNCELLEME 04.08.2023 09:08
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Birbirinden başarılı yarışmacıların kıyasıya mücadele ettiği Masterchef'te hırs da bir o kadar büyük oluyor. Haftanın son dokunulmazlık oyununda işler iyice sarpa sardı. Hem Kırmızı takımın oyuncuları, hem de Mavi takımın oyuncuları adeta birbirine girdi. 

Masterchef All Star'ın yeni bölüm fragmanında tansiyon iyice yükseldi. İki dokunulmazlık oyununu da üst üste kaybeden Kırmızı takımın son konseyinde takım içindeki karışıklıklar gündem olmuştu. "Böyle giderse yarın da kaybederiz" cümlelerin sarf edildiği Kırmızı takım, yeni bölümde Mavi takımın kaptanı Esra'ya adeta hesap sordu.

Masterchef Eda kimdir ve nerelidir? Masterchef Eda kaçıncı oldu? Eda Karabulut'un biyografisiMasterchef Eda kimdir ve nerelidir? Masterchef Eda kaçıncı oldu? Eda Karabulut'un biyografisi

4 eleme adayı belli olduktan sonra Mavi takım kaptanı Esra'nın, Edaya "İstemiyorsan tabağına tuz bas" dediği ortaya çıktı. Kırmızı takımın yıldız yarışmacılarından olan Tahsin'in ise Esra'ya yönelik  "Neden bu takımdaki 10 kişiden 8'ine gidip bugün yemek yapmayın, kaybetmeniz lazım dediğini bize açıklamadın" kelimeleri fragmana damga vurdu. 

Ayrıca Tahsin, Kırmızı takıma dönerek "Bugün aldığınız her tabağı kazanmazsanız kimse suratıma bakmasın" diyerek bir tepki ortaya koydu. Esra Tokelli ise "Bu konuşmaların böyle olmadığını burada herkes bilecek" diyerek kendisini savundu. 

Masterchef Esra kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Esra Tokelli'nin bilinmeyen hayatıMasterchef Esra kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Esra Tokelli'nin bilinmeyen hayatı

SERGEN VE AYAZ'DAN BOYKOT

Esra'nın Kırmızı takım için söylediği "Yemek yapmayın" ifadelerinden sonra Sergen de duruma tepki olarak "Bugün ben yemek yapmayacağım, sizin yaptığınız çok büyük ayıplar var" diyerek boykot etti. Yarışmacı Ayaz da Sergen'e destek verdi ve kendisinin de yemek yapmayacağını söyledi. 

Yemek yapma esnasında ise Sergen'in "Kazanmayı istemiyorum, inşallah kaybederiz" dedikten sonra Kırmızı takımın masasına giderek oradaki yarışmacılara "Bir istediğiniz var mı" şeklindeki konuşması ardından ise kendi takımını boykot ederek "Mavi takımın bütün ürünlerinde sıkıntı var" demesi ağızları açık bıraktı. 

MasterChef Sergen kimdir ve kaç yaşındadır? MasterChef Sergen kaçıncı oldu?MasterChef Sergen kimdir ve kaç yaşındadır? MasterChef Sergen kaçıncı oldu?

GAMZE İLE DİLARA ARASINDAKİ GERGİNLİK

Dokunulmazlık oyunun sonunda ise Kırmızı takım kaptanı Gamze ile Mavi takımın yarışmacısı Dilara büyük gerginlik yaşadı. Dilara, "Gamze abla Allah aşkına, 'Şef bizim çorbamızın her şeyi hazır ama' kelimeleri yakışmıyor Gamze Abla" diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 10
  • hıdır diker 8 ay önce Şikayet Et
    yav bu işler eskidi ölüm olmalıki daha çok seyirci olsun.
    Cevapla
  • Fahri 8 ay önce Şikayet Et
    Neden her şeye zam geliyor.
    Cevapla
  • Huzur.. 8 ay önce Şikayet Et
    Tamamen reyting için yapılan gereksiz tartışmalar, birazda artık eski popülerliğini yitirdi ya , seyircinin dikkatini çekme planları hepsi...
    Cevapla
  • Nakarat 8 ay önce Şikayet Et
    Kavga etmemiş olsalar kimse seyretmez bilerek yapılıyorki millet seyretsin
    Cevapla
  • yahya 8 ay önce Şikayet Et
    boş işler ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü