Masterchef Burcu elendikten sonra ortalığı toza dumana kattı: Kırdı, yıktı, parçaladı!

Masterchef Güzide'nin ardından Burcu Önal da yarışmadan ayrıldıktan sonraki tepkisiyle gündem oldu. 23 Temmuz'da Masterchef Türkiye All Star'a veda eden Masterchef Burcu, izleyicilerin kafasını karıştıran sözlere imza attı.

Masterchef Burcu elendikten sonra ortalığı toza dumana kattı: Kırdı, yıktı, parçaladı!
Masterchef Burcu elendikten sonra ortalığı toza dumana kattı: Kırdı, yıktı, parçaladı!
GİRİŞ 25.07.2023 09:07 GÜNCELLEME 25.07.2023 09:07
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Masterchef Burcu kendi dönemine damga vuran başarılı yarışmacılar arasında yer alıyor. Burcu Önal bu TV8 ekranında All star formatı ile yayınlanan Masterchef'te yarışma fırsatı elde etti. 

Masterchef Burcu ani ve beklenmedik bir şekilde yarışmaya veda etti. Hastalanan ve ateşi çıkan yarışmacı, potada elinden geleni yapsa da elenmekten kurtulamadı. Mastecrhef Burcu vedasının hemen ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak, adeta tozu dumana kattı. Masterchef Burcu'ya bir destek de geçen haftanın elenen ismi Güzide'den geldi. 

MasterChef Burcu kimdir ve nerelidir? Elendi mi? MasterChef Burcu'nun eşi...MasterChef Burcu kimdir ve nerelidir? Elendi mi? MasterChef Burcu'nun eşi...

Masterchef Burcu

KIRDI, YIKTI, PARÇALADI! 

Masterchef Burcu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada içindekilerin çok uzun olduğunu dile getirdi ve ardından şunları ekledi:

Emek, hak, adalet , kırgınlık , yorgunluk, mutluluk , sevda , tutku ne ararsanız var … Eh başta söylemiştim ya ben bu yola kısa bir yoldan gelmiyorum diye Yol boyu çok kişiyle karşılaştım başardıkça her türlü yüzü gördüm. Aynı yola kısa bir yoldan gelenlerle de birlikte devam ettim. Hep sordunuz bu kadar tecrübe bu kadar bilgi neden bu yarış?

Burcu Önal, konuşmasının devamında, arkasındaki tek gücün içindeki yemek aşkından kaynaklığının altına çizerek "Hal böyle olunca yol bayağı yordu, kırdı, yaktı, parçaladı, rekorlar kırdırdı, imkansızları başarttı, imkanlıyı imkansızlaştırdı, şaşırttı, üzdü." dedi. 

Zara'nın akıl almaz talihsizliği! Kosova'daki sahnede neye uğradığını şaşırdıZara'nın akıl almaz talihsizliği! Kosova'daki sahnede neye uğradığını şaşırdı

ÜSTÜ KAPALI ELEŞTİRİ

Burcu Önal, Masterchef'teki geçirdiği süreç ile ilgili olarak da " Teknik yaptım dolma kazandı. Dolma yaptım teknik kazandı. Uzak Doğu yaptım yöresel istendi. Yöresel yaptım dünya mutfağı istendi. Sanırım ben bir yerlerde yanlış yaptım." ifadeleriyle ortamı iyice kızıştırdı. 

"ATIŞMA MOTİVASYONUMA YANSIDI"

Ünlü yarışmacı, Masterchef yolcuğunda ise kendi uzmanlık alanı olan Uzak Doğu mutfağına sevdalı bir şef ile yolunun kesiştiğini, iki şef olarak atıştıklarını ancak bu atışmaların ruhuna, bedenine ve motivasyonuna yansıdığını dile getirdi. 

"EVET KAYBETTİM AMA ŞİMDİ BEN KAZANDIM"

Burcu Önal konuşmasını "Evet kaybettim ama şimdi ben kazandım. Biliyorum sığmam bu sevdayla bir yere. Acı, tatlı, ekşi, tuzlu tüm anılarda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" söyleriyle tamamladı. 

MASTERCHEF GÜZİDE'DEN TAM DESTEK

Burcu Önal, Masterchef'ten ayrıldıktan sonra yaptığı bu paylaşımın ardından, geçen hafta yarışmadan elenen Güzide Mertcan'dan destek geldi. Masterchef Güzide, şu sözlerle Burcu Önal'ın yanında oldu:

Altına imza atabileceğim o kadar çok cümle var ki... Ama bak herkes seni biliyor. Ne kadar yetenekli, başarılı olduğunu görüyor. Gerisi önemli değil, gönüllere yerleşmişsin. 

Masterchef Güzide kimdir ve kaç yaşındadır? Eşi kim? Masterchef Güzide'nin elendi mi?Masterchef Güzide kimdir ve kaç yaşındadır? Eşi kim? Masterchef Güzide'nin elendi mi?

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 12
  • asg 9 ay önce Şikayet Et
    Acunu seyretmeyin psikolojiniz rahat olsun.
    Cevapla
  • Selim 9 ay önce Şikayet Et
    Yetenekten cok reyting yapacak olanlar tercih ediliyor bu seneki masterchef te
    Cevapla
  • Öztürk 9 ay önce Şikayet Et
    Bunları görünce yemek yememek lazım.
    Cevapla
  • Cemaldemir 9 ay önce Şikayet Et
    Yemek Programmlari görünce midem bulanmaya basliyor Ben bakmiyorum
    Cevapla
  • Serhan 9 ay önce Şikayet Et
    Bu yarışma ve şahısların haber değeri var mı? Kim bunlar?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu ulaşım kararı!
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!