Zara'nın başına akıl almaz talihsizlik geldi! Kosova sahnesinde neye uğradığını şaşırdı

Türkücü Zara Kosova'da sahne aldı. Türkü söylerken üstüne çekirge zıplayan Zara neye uğradığını şaşırdı. Sahnede, az rastlanan bu görüntüler ortaya çıktı. İşte detaylar...

GİRİŞ 28.07.2023 12:57 GÜNCELLEME 28.07.2023 12:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türk Halk müziğinin sanatçıları arasında yer alan Zara Kosova'a konser verdi. Sahnede türkülerini seslendiren Zara'nın üstüne çekirge zıpladı. Kocaman bir çekirge Zara'nın üzerinden yürümeye başladı.

Zara, çekirgeyi fark etmeden türküsünü söylemeye devam ediyordu. Gövdesinden başına doğru hızla hareket eden çekirgeyi fark eden bir görevli aniden sahneye atıldı ve duruma müdahale etti. 

Sahnede az rastlanan bu olayda, görenleri hayret içinde bıraktı. Şarkıcı Zara da neye uğradığını şaşırdı. İlginç olay, kısa süre içinde sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. 

ÇEKİRGEYİ UMURSAMADI

Görevlinin sahneye gelip, çekirgeye müdahale etmesiyle Zara oldukça şaşkınlık yaşadı. İlk etapta ne olduğunu anlamaya çalışan sanatçı, ardından umursamaz bir tavır içinde türküsünü seslendirmeye devam etti. 

Masterchef'te kim elendi? Bu ayrılık akıllardan silinmeyecek: Kemiklerim titreyerek geldim! Masterchef'te kim elendi? Bu ayrılık akıllardan silinmeyecek: Kemiklerim titreyerek geldim!

ZARA KİMDİR?

Zara, 15 Ocak 1976'da İstanbul'da dünyaya geldi. Asıl adı Neşe Zara Yılmaz'dır. Aslen Adıyamanlı'dır. Şimdilerde 47 yaşındadır. Türk Halk Müziği solistleri arasında yer alan Zara, 1986'dan beri müzik hayatının içinde aktif olarak çalışmaktadır.  İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümünden mezun olan sanatçı, türküleriyle Türkiye'de ve Balkan ülkelerinde sevilerek dinlenmektedir. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • misafir 9 ay önce Şikayet Et
    valla bu kadının sesi kulağımı tırmalıyor, nerede duysam kanalı değiştiririm. çekirgede susturmaya çalışmış. Helal olsun çekirgeye
    Cevapla
  • CİHAN 9 ay önce Şikayet Et
    bunun üzerine zara çekirgeyi salıverdim şarkısını söylemeliydi bence çok güzel ve yerinde olurdu
    Cevapla
  • h.ç 9 ay önce Şikayet Et
    o kadar şaşırmış ki, ne yapacağını bilememiş, eli ayağına dolanmış
    Cevapla
  • Boztepe 52 9 ay önce Şikayet Et
    Vay. Be. Büyük olay. Bende. Sandim Rusya. Tahil anlasmasina. Döndü
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de çılgın senaryo! Şampiyonluk yarışı ve ihtimaller...
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü