Selçuk Tepeli kimdir ve aslen nereli? Selçuk Tepeli evli mi?

Fox TV sunucusu Selçuk Tepeli'nin hayatı merak konusu oldu. Selçuk Tepeli kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır ve evli midir? İşte tüm merak edilenler ve daha fazlası...

Selçuk Tepeli kimdir ve aslen nereli? Selçuk Tepeli evli mi?
Selçuk Tepeli kimdir ve aslen nereli? Selçuk Tepeli evli mi?
GİRİŞ 27.10.2022 13:26 GÜNCELLEME 27.10.2022 13:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Selçuk Tepeli 1974'te İstanbul, Silivri'de dünyaya geldi. Lise mezuniyetinin ardından Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümüne başladı. Burayı başarı ile tamamladıktan sonra IEP Rennes’de Avrupa Birliği Avrupa’da Sınırlar ve Kamu Hareketleri üzerine yüksek lisans yaptı. 

Uzun yıllardır medya sektöründe yer alan Tepeli, gazetecilik meslek hayatında oldukça önemli yollar kat etti. Bir dönem Aktüel ve Newsweek Türkiye dergilerinde yayın yönetmeni olarak çalıştı. Ardından Fatih Altaylı'nın ardından Habertürk TV'nin genel yayın yönetmenliğini yaptı.

2013'te Ceyda Karan'la Eksen isimli programda sunuculuk yaptı. Yine aynı yılın içinde Gün Başlıyor adlı programı sundu.

İngilizce, Fransızca ve İspanyolca bilmektedir. 

'Fulya ile Umudun Olsun' sunucusu Fulya Öztürk kimdir? Fulya Öztürk nerelidir ve asıl mesleği nedir? 'Fulya ile Umudun Olsun' sunucusu Fulya Öztürk kimdir? Fulya Öztürk nerelidir ve asıl mesleği nedir?

FOX TV ANA HABER SUNUCU OLDU

2020'de FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'ın işten ayrılmasının ardından yeni bir sunucu aranmaya başlandı. Bu görev için Selçuk Tepeli düşünüldü. Bunun üzerine Selçuk Tepeli Habetürk'teki görevinden istifa edip FOX TV Ana Haber Bülteninin sunmaya başladı. 

Diğer yandan da yine aynı TV kanalında Ana Haber yayının içinde Selçuk Tepeli ile Bir Dakika adlı bölümde spikerlik yapmaktadır. 

Sunucu Tepeli'nin bugüne dek yer aldığı programlar şöyle: 

  • 2013 - Ceyda Karan'la Eksen (Habertürk TV)

  • 2013 - Gün Başlıyor (Habertürk TV)

  • 2020- Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber (FOX TV)

  • 2020- Selçuk Tepeli ile Bir Dakika  (FOX TV)

SELÇUK TEPELİ EVLİ Mİ?

 Sunucu Selçuk Tepeli evlidir ve iki çocuğa sahiptir. 

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÖMER ÇELİK'TEN SELÇUK TEPELİ YORUMU

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Selçuk Tepeli'yi işaret ederek,  "Bu şahıslar daha önceki televizyon çalıştıkları kanalına gittiğimizde kalabalığın içerisinde hem şahsımıza hem de AK Parti'nin siyasetine karşı övgüler diziyorlardı. Kanal değişince başka bir karakter ortaya çıkıyor" dedi. 

YORUMLAR 1
  • misafir 32 1 yıl önce Şikayet Et
    O kadar tanıtılacak güzel insan varken, bu ne şimdi?
    Cevapla