Tostçu Mahmut kimdir ve kaç yaşındadır? Anıl Kurt 'Tostçu Mahmut' neden öldü?

Ütü ile tost yapmasıyla ülke çapında tanınan Tostçu Mahmut hayatını kaybetti. Tostçu Mahmut ismi ile tanıdığımız Anıl Kurt'un neden öldüğü merak konusu oldu. Yaptığı tostlarla sosyal medya fenomeni haline gelen Tostçu Mahmut kimdir ve neden öldü? İşte detaylar...

Tostçu Mahmut kimdir ve kaç yaşındadır? Anıl Kurt 'Tostçu Mahmut' neden öldü?
Tostçu Mahmut kimdir ve kaç yaşındadır? Anıl Kurt 'Tostçu Mahmut' neden öldü?
GİRİŞ 16.09.2021 09:28 GÜNCELLEME 16.09.2021 09:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Anıl Kurt, 1973'ten beri babasının yaptığı tostçuluğa 7 yaşında başladı. Mesleğinde başarı olan Tostçu Mahmut, işleri büyütmeye başladı. 

Sosyal medyada yaptığı tostlar ile ünlenen, "Acı atıyorum abi" sözleri ile tanınan Tostçu Osman (Anıl Kurt) bu gece hayatını kaybetti. Ütü ile yaptığı tostları oldukça rağbet gören Tostçu Osman, son haberi ile insanları üzdü. 

"Acı atüyürüm abi" şeklindeki söylemleri ile sosyal medya kullanıcılarını kendine çeken Anıl Kurt, 11 senedir bu işi yapıyordu. 

Anıl Kurt, yoğun ilgi üzerine İstanbul'da bir şube açmak için çalışmalar yaptı. İstanbul şubesinin açılışına giderken geçirdiği trafik kazası ile hayata gözlerini kapattı. 

TOSTÇU MAHMUT ÖLDÜ

14 Eylül saat 02.30 civarında Ulukışla-Adana yolunda meydana gelen kazada, Tostçu Osman adı ile tanınan Anıl Kurt hayatını kaybetti. 

Kazada, Kurt'un yönetimindeki araç (minübüs), karşı yönden gelen M.Y.'nin kullandığı tr ile çarpıştı. İddiaya göre, kaza hatalı sollama nedeniyle gerçekleşti. 

Olay yerine hemen sevk edilen sağlık ekibi Anıl Kurt'un olay anında yaşamını yitirdiğini bildirdi. Diğer sürücü ise yara almadan kurtuldu. 

YORUMLAR 3
  • Evet 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • BİR VATANDAŞ 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin..
    Cevapla