Yemin 'Narin' kimdir? Yağmur Shahbazova nereli, evli mi? Yağmur Shahbazova'nın ünlü annesi...

Kanal 7'nin popüler dizisi Yemin dizisinde rol alan oyuncu Yağmur Shahbazova kimdir? Hakkında araştırma yapılan Yağmur Shahbazova aslen nerelidir, kaç yaşındadır ve evli midir? Yağmur Shahbazova hangi ünlünün kızıdır? İşte Yağmur Shahbazova'nın hayatı ve kariyerine ilişkin bilgiler...

Yemin 'Narin' kimdir? Yağmur Shahbazova nereli, evli mi? Yağmur Shahbazova'nın ünlü annesi...
Yemin 'Narin' kimdir? Yağmur Shahbazova nereli, evli mi? Yağmur Shahbazova'nın ünlü annesi...
GİRİŞ 25.12.2021 09:31 GÜNCELLEME 27.12.2021 09:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yemin dizisinin dikkat çeken oyuncusunun özel hayatı da kendisi gibi dikkat çekici. Annesi de kendisi gibi ünlü olan Yağmur Shahbazova kaç yaşında ve aslen nereli? İşte Yağmur Shahbazova hakkında detaylı bilgiler...

Yağmur Shahbazova, 13 Şubat 1987'de Bakü'de dünyaya geldi. Aslen Azerbeycanlı'dır. Oyunculuğa olan ilgisi ve yeteneği annesinden gelmektedir.

Küçük yaşlardan itibaren annesinin etkisinde kalan Shahbazova çok genç yaşlardayken Azerbeycan'da tanına bir model oldu. 2016'dan beri Türkiye'de oyunculuk yapan oyuncu kısa zaman içinde dikkatleri üstüne çekmeyi başardı.

2016 ile 2019 arasında ATV ekranında seyirci ile buluşan Vicdan Hakkı isimli dizide başrol oynadı. 3 sezonluk tecrübesinin ardından Kanal 7'de yayınlanan Yemin dizisinde oyunculuk performansı göstermeye başladı. Dizide Narin karakterine hayat vermektedir. 

Dikkat çekici oyunun yer aldığı projeler şöyle:

  • 2016-2019 - Vicdan Hakkı (Dizi)

  • 2020-2021 - Yemin (Dizi)

Yemin 'Gülperi' kimdir? Setenay Süer kaç yaşında ve nereli? Yarışmacıyken nasıl oyuncu oldu?Yemin 'Gülperi' kimdir? Setenay Süer kaç yaşında ve nereli? Yarışmacıyken nasıl oyuncu oldu?

YEMİN 'NARİN'İN ANNESİ

Yağmur Shahbazova'nın annesi Esmiralda Shahbazova Azerbeycan'da ünlü bir tiyatro oyuncusudur. 

YAĞMUR SHAHBAZOVA EVLİ Mİ?

Bekar olan oyuncu Yağmur Shahbazova'nın bilinen bir birlikteliği yoktur.

YORUMLAR 1
  • Harbinger 2 yıl önce Şikayet Et
    Hanım kız umarım tutunur türkiyede.
    Cevapla