Evlilik Hakkında Her Şey oyuncuları kimdir? Hangi diziden uyarlama? Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm

Evlilik Hakkında Her Şey oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircinin beğenisini toplamaya devam ediyor. Diziyi takip edenleri 'Evlilik Hakkında Her Şey uyarlama mı' sorusuna yanıt arıyor. Hakkında Her Şey dizisi oyuncuları ve diziye ilişkin diğer bilgiler da merak ediliyor. İşte tüm detaylar...

Evlilik Hakkında Her Şey oyuncuları kimdir? Hangi diziden uyarlama? Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm
Evlilik Hakkında Her Şey oyuncuları kimdir? Hangi diziden uyarlama? Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm
GİRİŞ 17.05.2022 17:13 GÜNCELLEME 17.05.2022 17:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Boşanma davlarının işlendiği Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ilginç senaryosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Her hafta Fox Tv ekranında izleyici ile buluşan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi oldukça beğenilerek takip ediliyor. Evlilik Hakkında Her Şey oyuncuları da oldukça sık araştırılıyor. 

Dram türünde piyasaya giriş yapan Evlilik Hakkında Her Şey'in senaristleri, Toprak Karaoğlu, Seda Çalışır Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ'dur. MF Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan ve Volkan Keskin oturuyor. 

Evlilik Hakkında Her Şey son bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. 

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY UYARLAMA MI?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, The Split dizisinden uyarlanmıştır. 

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY HANGİ GÜN

Dizi, hafta içi her Salı akşamı saat 20.00'da Fox Tv ekranında yayınlanmaktadır. 

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY OYUNCU KADROSU

İşte, hakkında araştırma yapılan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin oyuncularının biyografileri...

GÖKÇE BAHADIR

Gökçe Bahadır

Gökçe Bahadır 39 yaşındadır ve İstanbul doğumludur. Radyo Televizyon ve Sinema bölümü mezunudur. Tatlı Hayat dizisi ile başlayan oyunculuk kariyerinde, kendini ülke çapında tanıtması Hayat Bilgisi'nde gerçekleşti. 30'a yakın dizi ve filmde oyunculuk olarak yer aldı.

2011'de ünlü oyuncu Kemal Sunal'ın oyuncu olan oğlu Ali Sunal ile evlendi. Bu evlilik bir yılın sonunda sona erdi. En son Ufak Tefek Cinayetler dizisinde başrol oynayan oyuncu, şimdi de Evlilik Hakkında Her Şey'de rol almaktadır. 

BARIŞ KILIÇ 

Barış Kılıç

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin oyuncu kadrosuna sonradan dahil olan Barış Kılıç, 44 yaşındadır ve aslen Malatyalı'dır. En son Uzak Şehrin Masalı dizisinde boy göstermişti. Kılıç, dizide Efe Avcı karakterini oynamaktadır. 

TÜLİN ECE YAZKAN

Tülin Ece Yazkan

Evlilik Hakkında Her Şey Güneş kimdir, nerelidir ve kaç yaşında? Tülin Ece Yazkan dizileri...Evlilik Hakkında Her Şey Güneş kimdir, nerelidir ve kaç yaşında? Tülin Ece Yazkan dizileri...

Tülin Yazkan, İstanbul doğumludur ve 30 yaşındadır. Oyunculuk bölümünden mezun oldu. İlk kez 2014'de kamera karşısına geçti. Çok sayıda dizide rol aldı. Dönemin popüler dizisi Ufak Tefek Cinayetler'deki rolü ile iyice tanınır hale geldi. En son Sefirin Kızı dizisinde rol aldı.

Oyuncu Yazkan'ın aynı projede yer aldığı Engin Akyürek ile birliktelik yaşadığı öne sürülüyor. 

GÖKÇE EYÜBOĞLU

Gökçe Eyüboğlu

Oyuncu Eyüpoğlu, 1 Ağustos 1983 günü İstanbul'da dünyaya geldi. Çok sayıda dizi ve filmde rol aldı. Kadın isimli diziden tanıdığımız başarılı oyuncu en son Zümrüdüanka'da oyunculuk performansını sergiledi. 

Evlilik Hakkında Her Şey Sanem kimdir? Sanem'i oynayan Gökçe Eyüboğlu aslen nereli ve eşi kim? Evlilik Hakkında Her Şey Sanem kimdir? Sanem'i oynayan Gökçe Eyüboğlu aslen nereli ve eşi kim?

Şimdi ise Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizide Sanem karakterini canlandırmaktadır. 

SUMRU YAVRUCUK

Sumru Yavrucuk

Sumru Yavrucuk kimdir ve aslen nereli? Evlilik Hakkında Her Şey Çolpan'ı oynayan Sumru Yavrucuk eşi...Sumru Yavrucuk kimdir ve aslen nereli? Evlilik Hakkında Her Şey Çolpan'ı oynayan Sumru Yavrucuk eşi...

Sumru Yavrucuk, Ankara doğumludur ve 59 yaşındadır. Oyuncu ve yönetmendir. Konservatuvar mezunudur. 30'dan fazla dizi ve filmde rol aldı. 20'den fazla oyunculuk ve yönetmenlik dalında ödülü bulunmaktadır. 

En son Baraj dizisinde rol alan başarılı oyuncu şimdi de evlilik Hakkında Her Şey dizisinde boy gösteriyor. 

SARP AKKAYA

Sarp Akkaya

Sarp Akkaya 41 yaşındadır. Konservatuvar mezunudur.  2017'de Sinem Yalçınkaya ile evlendi. Oyuncu Esra Akkaya ile kardeştir. ayrıca bir ikiz kardeşi bulunmaktadır.

Dönemin popüler dizisi Ezel'deki rolü ile kendini tanıttı. 20'den fazla dizide yer aldı ve 10'a yakın filmde oynadı. En son Çukur dizisinde rol alan Sarp Akkaya şimdi de Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde oyunculuk performansını sergilemektedir. 

YİĞİT KİRAZCI 

Yiğit Kirazcı

Yiğit Kiracı, İstanbul doğumludur ve 38 yaşındadır. İletişim Fakültesi Reklam Bölümü'nden mezun oldu. 2007'den beri ekranda oyunculuk performansını gösterdi. 20'ye yakın dizi ve filmde rol alan başarılı oyuncu en son internet dizisi 50m2'de boy gösterdi. Şimdi se Evlilik Hakkında Her Şey'de oynamaktadır. 

Kiracı, Yargı dizisinde Ceylin karakteri ile başrol oynayan Pınar Deniz ile birliktelik yaşamaktadır. 

Yargı dizisi Ceylin kimdir? Ceylin'i oynayan Pınar Deniz kaç yaşında ve nereli? Yargı dizisi Ceylin kimdir? Ceylin'i oynayan Pınar Deniz kaç yaşında ve nereli?

YORUMLAR 1
  • fert 2 yıl önce Şikayet Et
    fox seyretmem,seyrettirmem,konuşmam konuşturmam..sızde seyretmeyın konuşmayın.
    Cevapla