Arda Türkmen kimdir ve kaç yaşındadır? Arda Türkmen'in eşi...

Yaptığı yemek programları ile akıllara kazınan sevilen sunucusu Arda Türkmen'in hayatı merak konusu oldu. Arda Türkmen', sosyal medyada çokça konuşulan isimlerden. Hakkında araştırma yapılan Arda Türkmen kimdir ve hangi ünlü ile evlidir? İşte Arda Türkmen'in hayatı ve hakkında tüm bilinmeyenler...

Arda Türkmen kimdir ve  kaç yaşındadır? Arda Türkmen'in eşi...
Arda Türkmen kimdir ve kaç yaşındadır? Arda Türkmen'in eşi...
GİRİŞ 18.07.2022 10:13 GÜNCELLEME 18.07.2022 10:13

Arda Türkmen 1975'te İstanbul'da dünyaya geldi. Şimdilerde 47 yaşındadır. 

İlk ve orta öğreniminin ardından Saint Benoit Fransız lisesinden mezun oldu. 1999'da İstanbul Bilgi Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünü başarı ile tamamladı. Ayrıca, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri sanatları bölümünde çift ana dal yaptı.

Üniversiteli yıllarında mutfak sanatlarına yönelen Türkmen, çok sayıda üniversite tur organizasyonunda ve sanatçılı konser organizasyonunda görev aldı. 

1998'de Uludağ'da bulunan bir barı işletti. 2 yıl boyunca burada mesleğine devam etti. Ardından yeniden organizasyon işlerinde yönetici pozisyonunda çalıştı. 

Eğitimini tamamladıktan sonra, askere gitmeye karar verdi. 2003'te vatani görevini Denizli'de yaptı. 

ŞİRKET KURDU, RESTORAN AÇTI 

Asker'den dönen Türkmen, bir şirket kurmaya karar verdi. kurduğu bu şirketin adını 'Roka Davet catering' koydu. 2012'ye kadar bu şirkete öncülük etmeye devam etti. 

Şirketi kurduktan 5 yıl sonra bir restoran açtı. Açtığı bu restoran 2008 yapımlı Issız Adam filminin çekildiği restorandır. 2013'te bu restoranı kapattı. 

TELEVİZYON EKRANLARINDA 

Başarılı sunucu Arda Türkmen, ilk kez 2010'da ekranlarda boy göstermeye başladı. İlk programını CNNTürk kanalında yapan Türkmen'in  'Arda’nın mutfağı' isimli konsepti çok beğenildi. 

Kısa süre içinde büyük kitlelere hitap eden Türkmen 2012-2013 arasında Sabah Gazatesi'nin mutfak sayfasını yazdı. Ayrıca, bir İtalyan dergisinde de yemek yazıları ve tarifleri yayınlandı. 2013'te ise Hürriyet pazar ekinde Arda’nın mutfağı isminin verildiği sayfayı yazmaya başladı. 

2014-2015 arasında 'Ver Fırına' isimli yarışma programında jüri koltuğunda oturdu. 

2016'da Ardanın Mutfağı: Bütün Detaylarıyla 95 Lezzetli Tarif isimli kitabını çıkardı. 

2014-2018 arasında TV8'de Arda’nın Mutfağı adlı programına devam etti. Ayrıca, bir dönem TV8 ekranında Arda ile Omuz Omuza isimli yemek programını sundu. 

2018-2021 arasında ise Kanal D ekranında Arda’nın Mutfağı programını sürdürmektedir. 

ARDA TÜRKMEN'İN EŞİ 

Türkmen, 22 Eylül 2021'de, ünlü youtuber Melodi Elbirliler ile dünya evine girdi. Evlilikleri devam eden çift, şimdi bir bebek bekliyor. 

Melodi Erbirliler kimdir kaç yaşında ve nereli? Arda Türkmen'in eşi Melodi Erbirliler ne iş yapıyor?Melodi Erbirliler kimdir kaç yaşında ve nereli? Arda Türkmen'in eşi Melodi Erbirliler ne iş yapıyor?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL