Bahar Korçan kimdir ve nerelidir? Vefat eden Bahar Korçan neden öldü? Bahar Korçan biyografisi...

Ünlü moda tasarımcısı Bahar Korçan vefatının ardından gündem oldu. Peki Bahar Korçan kimdir? Bahar Korçan neden vefat etti? Kullanıcılar tarafından sıkça araştırılan Bahar Korçan hayatı, kariyeri ev başarı hikayesi haberimizde....

Bahar Korçan kimdir ve nerelidir? Vefat eden Bahar Korçan neden öldü? Bahar Korçan biyografisi...
Bahar Korçan kimdir ve nerelidir? Vefat eden Bahar Korçan neden öldü? Bahar Korçan biyografisi...
GİRİŞ 12.11.2021 09:09 GÜNCELLEME 12.11.2021 09:09

Türkiye'nin en iyi tasarımcılarından biri olan Bahar Korçan'ın hayatı merak konusu oldu. İşte Bahar Korçan'ın hayat hikayesi...

Bahar Korçan'ın memleketi ve doğum yerine ilişkin bir bilgi bulunmamaktadır. Genç yaşlarındayken 7 yıl boyunca ünlü marka Vakko'da çalıştı. Yeteneği olan moda tasarımı üzerinde uzun zaman boyunca çalışmalar yürüttü. 

Yunus Güner kimdir ve nerelidir? Evli ve Öfkeli'nin başarılı oyuncusu Yunus Güner neden vefat etti? Yunus Güner kimdir ve nerelidir? Evli ve Öfkeli'nin başarılı oyuncusu Yunus Güner neden vefat etti?

YARIŞMA İLE ÜNLÜ OLDU 

Korçan, uzun yıllar boyu üzerine yaptığı çalışmalar ile 1992'de moda tasarım yarışmasına katıldı. İTKİB (İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçi Birlikleri Genel Sekreterliği) tarafından düzenlenen yarışmada sağladığı başarı sayesinde, sektörde kendisini tanıttı. 

EN İYİ TASARIMCI

Başarılı moda tasarımcısı Bahar Korçan,1999'da İstanbul Moda Günleri çerçevesinde 'En İyi Tasarımcı' olarak ilan edildi. Uzun zaman boyunca Moda Tasarımcıları Derneği Başkanı olarak görev yaptı.

TÜRKİYE'NİN İLK MODA TASARIM OFİSİNİ AÇTI

Bahar Korçan, İTKİB'in düzenlediği yarışmanın ardından büyük bir ivme kazanan kariyerine bir ilki ekledi. 1993'te Türkiye'nin ilk moda tasarım ofisini açtı. 

Açtığı bu ofis ile çok sayıda ünlünün moda tasarımcısı oldu ve ismi gittikçe duyulmaya başladı. Sezen Aksu, Tarkan ve Demet Akbağ gibi starları giydiren isim oldu. 

2018’de ise İstanbul, Nişantaşı'nda konsept mağaza Bahar 'Korçan Stories'i açtı. 

Ferhan Şensoy kimdir? Ferhan Şensoy nereli ve ünlü eşi kim? Ferhan Şensoy hayatı...Ferhan Şensoy kimdir? Ferhan Şensoy nereli ve ünlü eşi kim? Ferhan Şensoy hayatı...

BAHAR KORÇAN VEFAT ETTİ 

Ünlü modacı Bahar Korçan uzun yıllardır kanser tedavisi görüyordu. 11 Kasım'da tedaviye yanıt veremeyen Korçan hayatını kaybetti. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL