Metin Gürcan kimdir ve nerelidir? Deva Partisi kurucularından Metin Gürcan'ın hayatı...

Deva Partisi kurucularından olan Metin Gürcan sosyal medyada gündem oldu. Casusluktan tutuklanan Metin Gürcan ülke gündemine bomba gibi düştü. Peki Metin Gürcan kimdir? Metin Gürcan kaç yaşında ve aslen nereli? İşte hakkında araştırma yapılan Metin Gürcan hayatı ve biyografisi...

Metin Gürcan kimdir ve nerelidir? Deva Partisi kurucularından Metin Gürcan'ın hayatı...
Metin Gürcan kimdir ve nerelidir? Deva Partisi kurucularından Metin Gürcan'ın hayatı...
GİRİŞ 08.01.2022 09:22 GÜNCELLEME 08.01.2022 09:22
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Metin Gürcan, 1976'da Bilecik Bozöyük'te dünyaya geldi. İlk ve orta öğreniminin ardından Kara Harp Okulu'nu tamamladı. 

Mezuniyetinin ardından Metin Gürcan, 1998-2014 arasında Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde çeşitli birimlerde tecrübe kazandı. Diğer yandan ABD Deniz Kuvvetleri Enstitüsü'nde Güvenlik Çalışmaları alanında yüksek lisans yaptı. 

Akademik yolda devam etmek isteyen Gürcan, 2015 itibari ile TSK'dan emekli oldu. Emekliğinin ardından Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü'nde doktorasını tamamladı. Bu doktora tezini kitap olarak çıkardı. Kitabının yanı sıra çok sayıda akademik makale yayınladı.

Yurtdışında, uzun yıllar boyunca misafir araştırmacı olarak görev yaptı. Birçok yabancı dergi ve kitabın editörlüğünü yaptı. 

Yunus Göç kimdir? 3 aylık bebeğini öldüresiye döven Yunus Göç’ün mesleği ne?  Yunus Göç kimdir? 3 aylık bebeğini öldüresiye döven Yunus Göç’ün mesleği ne?

DEVA PARTİSİ'NİN KURUCULARI ARASINDA YER ALDI

9 Mart 2020'de Ali Babacan öncülüğünde kurulan Deva Partisi'nin kurucu üyeleri arasında yer aldı.

Kasım 2021 itibari ile yabancı diplomatlardan para aldığı görüntüleri medyaya sızdı. Casusluk suçlaması ile yargılanan Metin Gürcan tutuklandı. 

YORUMLAR 7
  • Faruk 5656 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu zezevat nasıl emekli olmuş. Oda muamma derhal emekli olmuş. Derhal emekli islemleri varsa doktor veya raporları kotrol edilmeli işlem yapılmalı kimi unuversite sorularıni satar serevi Ahmet ve nevaleri ülkeyi satar. ALLAH'IM Sen KORU kötülerin şerrinden namustan önce gelen CENNET vatanımızı milletimizi koru A M İ N
    Cevapla
  • Ogün SERTEL 2 yıl önce Şikayet Et
    Deva partisinin kimlere deva olacağı belli, Vataa ihanet için kurdurulan proje partisinin, diğerleri gibi, ihanetin bir ucundanda biz tutalım diyerek girdikleri işin içinden çıkmak için olayı basite indirme gayretlerini diğer ortakları da destek vermektedir. AK parti nin kurulduğundan beri hem parti içinde hemde muhalefette bu gibi hainlere göz yummayacağını öğrenemeyenler, Davaya ihanet edenlerin partiden ne maksatla ayrılıklarınıda gayet açık bir şekilde göstermektedir.
    Cevapla
  • Can 2 yıl önce Şikayet Et
    Bóyle lerini asmak lazim
    Cevapla
  • sinan 2 yıl önce Şikayet Et
    efendisi fetö yürü demiş ve tüm kapılar açılmış bu tüm fetö mensupları için geçerli hiç askeri sınava girmeyip general olan ülkede fetö hala aktif ve siyasi güvence altına alındılar
    Cevapla
  • musa 2 yıl önce Şikayet Et
    vay beeee
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle