Hüseyin Aydın kimdir ve aslen nerelidir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, görev getirilmesinin ardından merak edilen isim oldu. Peki Hüseyin Aydın kimdir ve nerelidir? Hüseyin Aydın daha önce hangi görevdeydi? İşte Hüseyin Aydın hayatı ve hakkında tüm merak edilenler...

Hüseyin Aydın kimdir ve aslen nerelidir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?
Hüseyin Aydın kimdir ve aslen nerelidir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?
GİRİŞ 02.02.2022 09:44 GÜNCELLEME 02.02.2022 09:44
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Hüseyin Aydın, 1959'da Artvin'in Borçka ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Artvinli'dir. 

İlk ve orta öğreniminin ardından liseden mezun oldu. Daha sonra, Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Ekonomi Fakültesi’ni başarı ile tamamladı.

Eğitim hayatının ardından iş hayatına Ziraat Bankası'nda adım attı. Banka bünyesinde çeşitli görevler alan Hüseyin Aydın bir dönem Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı yaptı. 

Ahmet Bolat kimdir ve aslen nerelidir? Ahmet Bolat'ın asıl mesleği nedir? Kariyeri...Ahmet Bolat kimdir ve aslen nerelidir? Ahmet Bolat'ın asıl mesleği nedir? Kariyeri...

Hüseyin Aydın

2003'te Halk Bankası'nda görev alan Hüseyin Aydın yaklaşık 2 sene boyunca burada çalıştı. Halk Bankası'ndaki görevine devam ederken diğer yandan da Mülga Pamukbank T.A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalıştı.

Halk Bankası'ndan ayıldıktan sonra Ziraat Bankası'na geri döndü. Bu kez Bankanın Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğini yürüttü. Bu kısa görevin hemen ardından yeniden Halk Bankası'na geri dönerek Halk Bankası Genel Müdürü oldu. 31 Mayıs 2005'te başladığı bu makamda yaklaşık 6 sene aktif olarak çalıştı.

15 Temmuz 2011'de ise Ziraat Bankası Genel Müdürü olarak atandı. Diğer yandan Türkiye Bankalar Birliği Başkanı olarak görev aldı. Bu görevleri 2021'ye dek sürdü. 

Hüseyin Aydın'ın kariyeri

TARIM KREDİ KOOPERATİFİ BAŞKANI OLDU!

Hüseyin Aydın, Ocak 2002 itibariyle Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü olarak göreve getirildi. 

HÜSEYİN AYDIN EVLİ Mİ?

Hüseyin Aydın evlidir. Bu evliliğinden 2 çocuk sahibidir. 

Hüseyin Aydın'ın hayatı

YORUMLAR 7
  • Ortanca 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı uğurlu olsun. Yeni başkan fiatlara bir baksın. Tarım kooperatifinin zam yarışında diğerlerin bir fakı yok. Artı bayat bakliyat satışına ve süt ürünlerindeki kalite düşüklüğüne son verin lütfen. Ben oradan alışverişi kestim.
    Cevapla
  • Ayhan DURAK 2 yıl önce Şikayet Et
    Huseyin AYDIN yıllardır 5 maaştan fazla ve ortalama 300 bin Tl maaş alan ve şu anda da en az 3 belki de 7 maaş alan çok aykırı bir zat Ziraat Bankasından milletin parası olan 750 milyon doları Demiròren denen Tüpçüye peşkeş çeken bu vb birçok nedenle aslında yargılanması gereken zat
    Cevapla
  • Okur okudu 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu karadenizliler olmasaydı bu işleri kim yapacaktı çok merak ediyorum. Adamlar ne becerikli ve yetenekli insanlarmış. Onlar olmasaydı açlıktan olurduk.
    Cevapla
  • Karadenizli 2 yıl önce Şikayet Et
    Hele şükür bak nasilda anladun!!!?...
    Cevapla
  • vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    rize , trabzon, artvin, gümüşhane bu iktidar başka kuş tanımıyor be
    Cevapla
  • Ofli hoca 2 yıl önce Şikayet Et
    Ve yine yeniden bir Karadenizli uşağımız imdada yetişiyor, Karadenizliler olmasa bu ülkenin hali nice olur , hepsi birer vatan millet sevdalısı diğerleri de boş işlerle uğraşıyor .
    Cevapla
  • Yusuf Baltacı 2 yıl önce Şikayet Et
    Hemen fiyatlara baksın. Market zincirlerinden daha pahalı. Güya rekabet ederek fiyatları aşağı çekmek için kuruldu. Hiç öyle olmuyor. Yeni atanan genelmüdüre başarılar diliyorum. Lütfen artık gereği yapılsın. Selamlar saygılar. Yusuf Baltacı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle